Υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι για να βάλετε μια διαφημιστική καμπάνια στο Ultras.gr, θα σας δώσουμε όμως λίγους και πολύ καλούς.

Το Ultras.gr αποτελεί μια δυναμική ανοιχτή κοινότητα χρηστών προσφέροντας περιεχόμενο σχετικό με τον αθλητισμό και τους φιλάθλους. Η σταθερή παρουσία στο δίκτυο από το 2000 (2004 ως Ultras.gr) και το περιεχόμενο του έχουν φέρει εκατομμύρια κόσμου όλο αυτό τον καιρό.
Υπάρχουν κάθε μήνα περισσότερες από 1.150.000 προβολές σελίδων (άρα και διαφημίσεων) και περισσότερες από 165.000 ξεχωριστοί χρήστες μηνιαίως.
Το κοινό της ιστοσελίδας είναι δυναμικό και θα ενδιαφερθεί να δεί τις διαφημίσεις/προσφορές των διαφημιζομένων καθώς γνωρίζει ότι για τη συντήρηση της ιστοσελίδας οι διαφημιζόμενοι είναι ο βασικός χορηγός. Επιπλέον ως site σεβόμενοι τους χρήστες μας δε δημιουργούμε διαφήμίσεις που θα αλλιώσουν την ταυτότητα της σελίδας κάτι που μας προσφέρει σταθερό κοινό με εμπιστοσύνη στις επιλογές μας για προβολή διαφήμισεων στη σελίδα, κάτι που μπορεί να δώσει καλύτερη απόδοση στις καμπάνιες σας τόσο για εμάς αλλά όσο και για εσάς.

Για οποιαδήποτε στατιστική ή άλλη πληροφορία μπορείτε να επισκευθείτε τη σελίδα επικοινωνίας και να επικοινωνήστε μαζί μας.

Να αναφέρουμε ότι υπάρχουν 4 βασικά πακέτα διαφήμισης αλλά υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας ενός custom πακέτου ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 

Πρόσφατα σχόλια