Wednesday, 11 December 2013 16:10

Ολυμπιακός - άντερλεχτ 3-1

Written by 

Με την αγχωτική νίκη επί της άντερλεχτ πήραμε μια άξια πρόκριση στους 16 του Champions League αφήνοντας έξω την μπενφίκα. 

Η κλήρωση για τον αντίπαλο μας στους 16 θα γίνει τη Δευτέρα (16/12). 

Συγχαρητήρια σε παίχτες και προπονητικό τίμ για την μεγάλη πρόκριση. 

Σκόρερ οι Σαβιόλα (33, 58’), Ντομίνγκεζ 90'+5

Ο Μίτσελ δήλωσε : Σήμερα συνέβησαν όλα. Ευτυχώς σχεδόν όλα ήταν καλά για εμάς. Χωρίς καμία αμφιβολία αξίζαμε τη νίκη και την πρόκριση. Όμως σίγουρα πιστεύω ότι δεν μας άξιζε να υποφέρουμε τόσο. Σίγουρα άξιζε τον κόπο, καλοδεχούμενη η κόπωση, αν είναι να είμαστε ανάμεσα στους 16 καλύτερους της Ευρώπης. Αν κοιτάξουμε σφαιρικά το τι έχει συμβεί σε όλα αυτά τα παιχνίδια, πιστεύω ότι αυτό που συνέβη, είναι αυτό που άξιζαν οι ποδοσφαιριστές μου, δηλαδή η πρόκριση. ιστεύω ότι υπήρχε μεγάλη ένταση γύρω από το παιχνίδι. Ήξεραν οι παίκτες ότι ήταν μία μοναδική ευκαιρία για να προκριθούν. Το ήξεραν πολύ καιρό ότι θα είχαν αυτή την ευκαιρία. Εκείνη τη στιγμή υπήρχαν πολλές στιγμές που οι παίκτες έδιναν την αίσθηση να μην κάνουν λάθος πιο πολύ απ' το ότι ήθελαν να κάνουν σωστά τα πράγματα. 

Πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά οτιδήποτε συνέβη αρνητικό ήταν από δικό μας παίξιμο. Και τα καλά, και τα κακά. Εκείνες οι στιγμές είναι στιγμές που δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι στιγμές που ζουν μέσα τους οι ποδοσφαιριστές και επηρεάζουν το παιχνίδι. Είμαι λοιπόν αυτή τη στιγμή ανεκτικός στα λάθη που έχουν κάνει οι παίκτες, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια να περάσουν. Έχουμε πολύ καιρό να δουλέψουμε. Μπορεί σε τούτη τη φάση να συγχωρέσαμε τα λάθη τους, αλλά την επόμενη φορά δεν θα τα επιτρέψουμε. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Σάμαρης, Μασάντο (53’Βάις), Κάμπελ, Φουστέρ (89’ Εντινγκά), Σαβιόλα (61’ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν. 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια