Saturday, 18 January 2014 22:47

Ολυμπιακός - λεβαδειακός 2-0

Written by 

Πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη χωρίς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε την πορεία για το 41ο Πρωτάθλημα. 

Σκόρερ οι Ολαϊτάν 54’ , Χολέβας 82’ 

Ο Μίτσελ δήλωσε : Κάποιος όταν είναι προπονητής προσπαθεί να ξυπνήσει την ομάδα του, να την τονώσει και να την αλλάξει κάνοντας δύο αλλαγές. Η επανάσταση σήμερα έπρεπε να έρθει με περισσότερες αλλαγές με πρώτη τη δική μου. Δεν μας πειράζει που δεν υπήρχε επιτυχία στο πρώτο ημίχρονο, γιατί ποτέ δεν έχω ζητήσει από τους παίκτες μου να είναι πετυχημένοι. Αυτό που τους ζητάω είναι να έχουν την πρόθεση για επιτυχία. Στο πρώτο μέρος δεν συνέβη αυτό. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε κάποια πράγματα και ήμασταν καλύτεροι. 

Στην οικογένειά μου έχει βγει το όνομα ότι είμαι ο ξεροκέφαλος, αυτός που επιμένει, αυτός που πάντα λέει τα ίδια και τα ίδια. Δεν θα σταματήσω να το κάνω. Θα επιμένω να τους παρακινώ. Όποιος έχει θέση να με ακολουθήσει, έχει θέση στην ομάδα. Αυτός για παράδειγμα είναι ο Ολαϊτάν. Σίγουρα όμως αν αναλύσουμε το παιχνίδι από την αρχή, θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο λάθος στο πως σχεδιάσαμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τους παίκτες που επιλέχθηκαν. Σίγουρα έκανα κάποιο λάθος στους παίκτες που επέλεξα. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Βάις (46’ Φουστέρ), Σαβιόλα (73’ Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (46’ Ολαϊτάν).

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια