Thursday, 10 October 2013 23:52

ηλυσιακός - Ολυμπιακός 54-85

Written by 

Εύκολη επικράτηση απέναντι στον ηλυσιακό και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος για τους Πρωταθλητές Κόσμου. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Πάντα υπάρχουν συμπεράσματα από οποιοδήποτε παιχνίδι ή προπόνηση. Σίγουρα έχουμε πράγματα να διορθώσουμε αφού είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν. Είδαμε αυτό το παιχνίδι ως ακόμη ένα ματς προετοιμασίας. Όλοι θα παίξουν με όλους, μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι, αλλά και οι βαζέλες  δεν είναι έτοιμες. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή. 

Να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεση μας καθώς έχουμε κάποια προβλήματα. Ο Λο σίγουρα δεν θα παίξει κόντρα στις βαζέλες. Έχουμε ντεζαβαντάζ χωρίς να φταίμε εμείς, έχουμε το -2. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και μόλις βρούμε χημεία θα είμαστε αρκετά καλύτεροι. 

Καταρχήν δεν έχω πει ακόμη στους παίκτες πως θα παίξουμε με τις βαζέλες. Έχουμε τρεις ημέρες προπόνησης και προετοιμασίας, τακτικής και ψυχολογικής. Έχουμε ακόμη τρεις ημέρες προετοιμασίας, δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας που αυτό είναι κακό, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. 

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 12 (2τριπ, 9ριμπ), Αγραβάνης 6, Ντάνστον 8 (5ριμπ), Μάντζαρης 6, Περπέρογλου 9 (7ριμπ), Παπαπέτρου 5, Σλούκας 10, Κατσίβελης 6, Σίμονς 6, Λοτζέσκι 17 (2τριπ, 6ασ), Πρίντεζης. 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια