Thursday, 10 December 2015 12:24

Ολυμπιακός - άρσεναλ 0-3

Written by 

Δυστυχώς το όνειρο της πρόκρισης στους 16, παρέμεινε όνειρο και η ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της στο Europa. Επιπολαιότητα, λάθη στην διαχείριση του ματς και ατυχία, κόστισαν τα 3 τέρματα που μας άφησαν εκτός. Δεν πειράζει, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά η ομάδα σιγά σιγά ανεβαίνει επίπεδο στην Ευρώπη, με άλλα 2 διπλά εκτός έδρας και με την ευκαιρία για μια διάκριση στην δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Μετά το ματς ο προπονητής της ομάδας δήλωσε: «Πήγαν στενοχωρημένοι οι φίλοι του Ολυμπιακού στα σπίτια τους. Είμαστε κι εμείς στενοχωρημένοι και μίλησα με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους και για το πόσο μας έχουν στηρίξει. Τους ευχαριστούμε γιατί ήταν μέρος της επιτυχίας μας. Πιστεύουμε ότι και εκείνοι χειροκρότησαν την ομάδα γιατί αναγνώρισαν το πόσο δούλεψε η ομάδα για να φτάσει να διεκδικεί την πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Αποκλειστήκαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο και από τώρα και στο εξής θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς που έχουμε μπροστά μας για να δούμε που θα φτάσει η ομάδα στο τέλος».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (72' Ντομίνγκεζ), Φορτούνης, Σεμπά (77' Ερνάνι), Πάρντο (86' Φινμπόγκασον), Ιντέγε.

 

Πρόσφατα σχόλια