Monday, 04 March 2013 04:32

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι νέες γυναίκες

Written by 

Πρωταθλήτριες Ελλάδας στο πόλο για πρώτη φορά στην ιστορία μας αναδείχτηκαν οι νέες γυναίκες μετά την νίκη με 8-3 επί της βουλιαγμένης στον τελικό της διοργάνωσης. 

Η Ελευθερία Πλευρίτου αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια και η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου καλύτερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Μπενόπουλος  δήλωσε : Η χαρά είναι διπλή καθώς αυτός ο τίτλος είναι ο πρώτος για τον Ολυμπιακό σε αυτή την κατηγορία. 
Μπράβο καταρχήν στη βουλιαγμένη που διαθέτει μία εξίσου σπουδαία ομάδα με πολύ νεαρά κορίτσια. Αυτός ο τίτλος προήλθε μετά από πολλή δουλειά και σκληρή προσπάθεια όχι μόνο εφέτος αλλά τα τελευταία χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Χάρη Παυλίδη που του αξίζει ένα τεράστιο κομμάτι από την επιτυχία αυτή καθώς πολλές από τις πολίστριες της ομάδας νέων γυναικών στελεχώνουν την πρώτη ομάδα. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και τον έφορο μας, Κώστα Γούρα που φροντίζουν ώστε να προπονούμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες. Θα χαρούμε μόνο λίγες ώρες και από τη Δευτέρα συνεχίζουμε τη δουλειά.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 1-1, 2-0, 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελευθ. 3, Κουντούρη, Σώρα, Σιταρένιου, Δατσέρη, Καλογεράκου, Λογοθέτη, Πέττα, Πλευρίτου Β. 4, Γκουζούλα, Μιχαηλίδου, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου 1, Γιαννοπούλου.

1050396

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια