Sunday, 12 January 2014 21:38

Ολυμπιακός - βουλιαγμένη 9-7

Written by 

Ντέρμπυ στα χαρτιά ήταν το παιχνίδι με την βουλιαγμένη παρά το τελικό 9-7. 

Ο Θόδωρος Βλάχος δήλωσε : Kρατάμε τη νίκη η οποία μας επέτρεψε να κάνουμε το 10 στα 10. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στα δυο πρώτα οχτάλεπτα αλλά στη συνέχεια πιστέψαμε πως όλα τελείωσαν και δώσαμε δικαιώματα. 

Ολοκληρώσαμε όσο αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα με μεγάλη επιτυχία μια σειρά δύσκολων αγώνων και χάσαμε στις λεπτομέρειες στην Ουγγαρία. Σίγουρα θα θέλαμε να πάρουμε και βαθμό στην Ουγγαρία αλλά θα παλέψουμε στα ματς που έχουν απομείνει στο Τσάμπιονς Λιγκ για το καλύτερο. 

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη είναι τα πιο δυνατά παιχνίδια στο ελληνικό πόλο και θέλουν πάντα προσοχή. Η Βουλιαγμένη είναι ένα οργανωμένο κλαμπ που θέλει να πρωταγωνιστεί και θα παλέψει γι' αυτό. Σίγουρα εμείς δεν υποτιμούμε αυτά τα παιχνίδια. Εύκολα θα τα κάνουμε εμείς εάν πιάσουμε πολύ καλή απόδοση. Σίγουρα με αυτή τη νίκη κάναμε ένα μεγάλο βήμα για να έχουμε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου για τη νίκη. 

Τα οχτάλεπτα: 3-2, 4-0, 1-3, 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης Ι., Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 3.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια