Thursday, 06 February 2014 21:35

Ολυμπιακός - σαμπαντέλ 9-10

Written by 

Χάσαμε από την σαμπαντέλ στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών. 

Ο επαναληπτικός θα γίνει τις 12 Μαρτίου στο Σαμπαντέλ όπου οι κοπέλες θα κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουν. 

Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε : Έγιναν πολλά προσωπικά λάθη τα οποία και στοίχισαν. Δεν είχαμε ούτε καλό ξεκίνημα ούτε καλό φινάλε. Η ομάδα είχε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά την έχασε. Οι παίκτριες μας έκαναν ένα πολύ καλό 3ο οχτάλεπτο προηγήθηκαν με 2 γκολ αλλά μέσα σε 1,5 δεχτήκαμε δυο προσωπικά γκολ και ισοφαριστήκαμε. Έγιναν πολλά λάθη. 

Γενικά όμως είδαμε πως οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Δεν μιλάω γενικά για την διαιτησία αλλά θεωρώ ότι δυο επιθέσεις πριν το τέλος έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι και όχι αποβολή (σ.σ το σκορ 9-10). Θεωρώ πως χάσαμε στις λεπτομέρειες και η ομάδα ήτν υποτονική σε πολλά σημεία. 

Όσο αφορά τον επαναληπτικό είναι ένα άλλο παιχνίδι. Ξέρουμε πως αυτή η ομάδα δεν χάνει στην έδρα της αλλά εάν πιάσουμε πολύ καλή απόδοση μπορούμε να ελπίζουμε. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον αλλά θέλει πολύ δουλειά. 

Τα οχτάλεπτα: 3-3, 1-2, 4-3, 1-2. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ε., Σόρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ 1, Πλευρίτου Β., Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου Μ., Νοξ 1, Σταματοπούλου.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια