Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 00:00

Aνακοίνωση Θύρα 7 Βόλου 1988

Written by

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ 2012! 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ Ή ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 117/624604-49 (Όνομα δικαιούχου Γ.Μ)

IBAN: GR8901101170000011762460449

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 5 ΕΥΡΩ ''ΚΑΠΕΛΟ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ...Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 25 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΡΙΑ...

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ

ΘΥΡΑ 7 ΒΟΛΟΥ 1988

*μάγκες είχαμε συνάντηση απόψε για γνωστό θέμα.. ελπίζουμε με τη συμπαράσταση όλων σας να καταφέρουμε να βοηθήσουμε τον αδερφό μας.. στην παραπάνω ανακοίνωση υπάρχουν τα στοιχεία για τον λογαριασμό τραπέζης.. ευχαριστούμε όλους σας για το ενδιαφέρον..

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • No posts to display.