Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

Όροι συμμετοχής στην ιστοσελίδα

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές θα αποκλείουν μόνιμα όσους παραβαίνουν οποιονδήποτε από τους όρους.
Όροι συμμετοχής στην ιστοσελίδα:

1. Δεν ανοίγουμε νέο topic το οποίο δεν έχει σχέση με την ενότητα που διαβάζουμε.
2. Δεν ανοίγουμε νέο topic αν υπάρχει άλλο με ίδια θεματολογία.
3. Δεν απαντάμε σε topic αν δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι στην κουβέντα νέο.
4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναφορά σε εξωγηπεδικά γεγονότα.
5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναφορά σε ονόματα οπαδών του Ολυμπιακού, άλλης ομάδας ή οποιουδήποτε άλλου εκτός εάν συζητάμε για δημόσια τοποθέτηση του συγκεκριμένου προσώπου.
6. Δεν δίνουμε τον κωδικό μας σε άλλο χρήστη ακόμη κι αν είναι Ολυμπιακός. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για όλους και κρατάμε ιστορικό IP διευθύνσεων για να είμαι σίγουροι τι συμβαίνει με τους χρήστες...
7. Δεν αναμεταδίδουμε κουβέντες εσωτερικές συνδέσμων ή τρίτων χωρίς την άδεια τους.
8. Απαγορέυεται η ανάρτηση περιεχομένου που θίγει πνευματικά δικαιώματα τρίτων.
9. Απαγορεύεται με κυρώσεις η αναμετάδοση περιεχομένου από το forum και ολόκληρη την ιστοσελίδα Ultras.gr. Σε κάθε περίπτωση επιφυλασόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας.
10. Η ιστοσελίδα προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών και δε τα μεταβιβάζει σε τρίτους. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αντίληψης ανάρτησης σχετιζόμενης με παιδική πορνογραφία τα δεδομένα του χρήστη θα διατεθούν υπόψη του αρμόδιου φορέα.
11. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά η συμπεριφορά εθνικιστικού-φασιστικού-ναζιστικού περιεχομένου αλλά και οι πολιτικές/ιδεολογικές αντεγκλήσεις από όλο το πολιτικό φάσμα.
12. Απαγορεύεται αυστηρά κάθε ρατσιστική νοοτροπία/λογική/αναφορά με οποιοδήποτε τρόπο (κείμενα-εικόνες κτλ).
13. Οι όροι τροποποιούνται συνεχώς και οι χρήστες οφείλουν να διαβάζουν τις σχετικές αναρτήσεις.
14. Ο κάθε χρήστης είναι κύριος του λόγου και των πράξεων του και αυτός και μόνο είναι υπεύθυνος για τις αναρτήσεις του. Σε περίπτωση προσβολής τρίτου καμία ευθύνη δε φέρουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Οι διαχειριστές και οι Moderators της ιστοσελίδας μπορούν και θα αποκλείουν με ή χωρίς προειδοποίηση οποιοδήποτε μέλος δεν ακολουθεί τους παραπάνω όρους.
Powered by Kunena Φόρουμ