Sunday, 05 August 2012 21:18

Crvena Zvezda - omonoia 0-0

Written by 

O Ερυθρός Αστέρας και  η Ομόνοια κόλλησαν στο 0-0. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την εδαφική υπεροχή, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, κάτι που καλούνται να κάνουν πλέον σε εφτά βράδια στην Λευκωσία.
Λίγες έως ελάχιστες ήταν οι φορές στο πρώτο μέρος όπου ο Αστέρας κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λεόνι.Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν την αντίπαλη εστία, με τον  γκολκίπερ των Κυπρίων όμως να μην αντιπετωπίζει μεγάλα προβλήματα.
Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι αφού μπήκαν παγωμένοι στο χορτάρι του Μαρακανά και είδαν τους αντιπάλους τους να απειλούν,ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή. Ο Λάζοβιτς ήταν μοναδική όαση στην επιθετική αδράνεια των γηπεδούχων, όμως η κούραση ανάγκασε τον Προσινέτσκι να τον αντικαταστήσει στο 80’, περνώντας στην θέση του τον Μιλιβόγεβιτς.
 Η έλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν και τον Αστέρα να μένει με δέκα στο φινάλε της αναμέτρησης λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάρκο Βέσοβιτς.

Οι Delije για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσαν βροντερό παρών στο Μαρακανά και παρουσιάσαν μία ακόμη εντυπωσιακή coreo δείχνωντας ότι δεν υπάρχουν όρια.

 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια