Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 21:32

Το φως που εκπέμπει ένα λαμπυρίζον κρανίο...

Written by

"Γιατί τέτοιος πανικός; Φοβάστε την Παναθηναϊκή Συμμαχία; Έχετε συνηθίσει να κινείστε ανενόχλητοι στο σκοτάδι; Τόσο πολύ φοβάστε το φως"; Με αυτό το status στο Twitter του, "απάντησε" (και καλά) ο... Παναθηναϊκός Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος, στην ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη. Μια ανακοίνωση, στην οποία ο μεγάλος μας πρόεδρος δεν χαράμισε ούτε μισό "ΧΟ ΧΟ ΧΟ" για πάρτη του wannabe μεγαλομέτοχου.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε να προστεθεί στον πόλεμο που έχει ανοίξει μεταξύ Αλαφούζου και Βαγγέλη Μαρινάκη με τις ανακοινώσεις, τα εξώδικα και της αλληλοκατηγορίες. Και φυσικά τον πόλεμο που συνεχίζει να μαίνεται ενάντια στον Ολυμπιακό από συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό και συνεχή μουσαντένια γκάλοπ της πλάκας, απ'αυτά που κάνουν οι δημοσιογράφοι της Μυκόνου σχολιάζοντας τι νούμερο κυλότα φοράνε οι κουκλεντέδες στο νησί.

Ο Αλαφούζος, όταν του έγραψαν οτι επί της ουσίας απάντησε... άρες μάρες κουκουνάρες στην ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη, άρχισε τις Π.Σ.Π. (Παναθηναϊκές Συμμαχικές Παπαριές) : "Ναι, ο Ολυμπιακός έφτιαξε γήπεδο, πήρε παίκτες και προπονητές, αλλά με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού... Με την σπείρα της διαπλοκής που υπηρέτησε το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κατέστρεψαν". Στέκομαι σε αυτό και σχολιάζω μόνο αυτό, γιατί το να δίνεις αξία στον ψοφοδεή Παναθηναϊκό που κάποτε είχε στο τιμόνι Βαρδινογιάννηδες και τώρα ψάχνει σωτήρες στα πρόσωπα αποτυχημένων μιντιάκηδων, δεν αξίζει ούτε τον κόπο ούτε τον χρόνο. Στέκομαι λοιπόν σε αυτό και τονίζω κάποια βασικά, για να τα ξεκαθαρίζουμε και να μαθαίνουν και οι άμπαλοι :

1) Το γήπεδο όχι μόνο στο Φάληρο, αλλά και στου Ρέντη, δεν χτίστηκε με τα λεφτά κανενός Ελληνικού λαού. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έβαλε αρκετά από την τσέπη του για το προπονητήριο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι χρεωμένη με ένα δάνειο που πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ για το Καραϊσκάκη και ο μόνος που συμβάλλει σε αυτό είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

2) Τα συμβόλαια του Τζιοβάνι, του Ζάχοβιτς, του Ριβάλντο, του Καρεμπέ, όλων, τα πλήρωνε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και κανένας "Ελληνικός λαός". Ομοίως, μέρος των εξόδων κάλυπτε με τον οβολό του ο λαός του Ολυμπιακού.

3) Η σπείρα της διαπλοκής που κατέστρεψε την Ελλάδα, που ακριβώς ευνόησε τον Ολυμπιακό; Αναγκάζοντας τον να πληρώνει ένα υπέρογκο χρέος που δημιούργησε η ανάγκη της τότε κυβέρνησης να αναδείξει έναν νέο μεγαλοεκδότη, βάζοντας τον στο τιμόνι του Ολυμπιακού και εγκαταλείποντας τον να βουλιάξει, συμπαρασύροντας τον Ολυμπιακό; Κανείς Κοσκωτάς δεν πλήρωσε ποτέ δεκάρα τσακιστή στο περιβόητο χρέος προς την τράπεζα Κρήτης. Καμμία κυβέρνηση δεν κατέβαλε πενηνταράκι προς αποκατάσταση των κεφαλαίων που πέταξαν. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός βρέθηκε να πληρώνει 2 Καραϊσκάκη σχεδόν για μια 20ετία, ένα χρέος που ουδέποτε δημιούργησε. Ένα χρέος που εξόφλησε μέχρι τελευταίας δραχμής.

4) Μιλάμε μήπως για τη σπείρα που επέτρεπε επί σειρά ετών σε μια ομάδα που φορούσε πράσινα και την διοίκηση της να μην αποδίδει φόρους στο Ελληνικό κράτος, καταθέτοντας συμβόλαια ποδοσφαιριστών με τίμημα "μηδέν δραχμές" και αργότερα "μηδέν ευρώ";

Λεπτομέρειες... Το φως που... φοβόμαστε σύμφωνα με την Αλαφούζειο ρήση, έχει ένα εκπληκτικά ισορροπημένο μίγμα αξιοκρατίας. Όπως φέτος για παράδειγμα, που ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ την συμμετοχή στο Ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας καταθέσει ΑΔΕΙΟ φάκελο αρχικά και ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ στη συνέχεια, αναγκάζοντας την ΕΠΟ να βγάλει λαγούς από το καπέλο για να μη χαθεί η έξοδος στο Champions League και το όνειρο κάποιων εσόδων από πιθανή συμμετοχή στους ομίλους. Αυτή είναι η αξιοκρατία του βάζελου. Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι. Δυστυχώς όμως, δεν είναι πια 1989 και στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν Σαλιαρέληδες. Αγαπητοί βάζελοι, καμμιά Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν φοβόμαστε. Το πόσο ισχυροί... σύμμαχοι είστε, το είδαμε στην προσπάθεια διάσωσης του Ερασιτέχνη σας. Τότε που φέρατε τη Βίσση για να μαζευτούν έσοδα και στο τέλος ψάχνατε τα φραγκοδίφραγκα για να την πληρώσετε. Άλλωστε το να διοικεί κανείς απ'το twitter, είναι πολύ cool. Κανονίστε μόνο να'ρθει να σας ζητάει έσοδα και η Γεννάδειος, που είχε την ιδέα προ ετών φτιάχνοντας το "Γίνε Πρόεδρος".

Members

Επόμενοι Αγώνες

No events to display

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση