Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 00:38

λέφσκι Σόφιας - Ολυμπιακός 0-3 (Πρόκριση του Ολυμπιακού στα χαρτιά για διακοπή λόγω επεισοδίων)

Written by

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup όπου θα αντιμετωπίσει την στρόιτελ Μίνσκ από την Λευκορωσία, μετά την διακοπή στο 8-9 του τρίτου σετ και ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Πριν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης,  τα μέλη του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατώρος και Λευτέρης Χρυσοφάκης και ο team manager, Νίκος Μαντούβαλος που συνοδεύουν την ομάδα μας, απαίτησαν από τον υπερπαρατηρητή του αγώνα,  αφενός να αναζητηθούν αυτοί οι οποίοι ευθύνονταν για τον εμπρησμό της Ελληνικής σημαίας και αφετέρου σε εύλογο χρονικό διάστημα και πριν το τέλος του αγώνα να βρεθεί μία νέα Ελληνική σημαία ώστε να υψωθεί στον ιστό. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα μας, ανεξαρτήτως της εξέλιξης του αγώνα, θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.
Το περιστατικό αυτό συνέβη στο 2ο σετ.Στο 3ο σετ τα επεισόδια επεκτάθηκαν και αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του παιχνιδιού σε βάρος της λέφσκι Σόφιας.

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε : Ανεξαρτήτως των  συνθηκών που οδήγησαν στη διακοπή του παιχνιδιού υπέρ μας,  πιστεύω ότι και αγωνιστικά, εύκολα ή δύσκολα,  θα ήμασταν η ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο της πρόκρισης. Τα παιδιά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και  είχαμε επιβάλει τον δικό μας ρυθμό. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν μας άφησαν να χαρούμε την πρόκριση όπως θα θέλαμε.

Members

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση