Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 20:01

Χάλκινο η ομάδα Νέων στο Πόλο

Written by
Στο μικρό τελικό που τελειώσε πριν λίγο η ομάδα μας επικράτησε της Γλυφάδας με 12-9! Χάλκινο μετάλιο! Ένα μέγαλο μπράβο στα παιδιά και στους προπονητές των ακαδημιων για την επιτυχία αυτή! 
Στον ημιτελικό, 4 αναπάντητα γκολ της ομάδας Νέων του Πανιωνίου στέρησαν από την ομάδα μας τη συμμετοχή σε ένα ακόμα τελικό πανελληνίου πρωταθλήματος, μετά τη συμμετοχή της ομάδας Νέων Γυναικών στο τελικό της κατηγορίας τους απέναντι στον Τρίτωνα.
Η ομάδα μας έχασε με 8-6 τον Πανιώνιο, στον πρώτο ημιτελικό σε ένα ματς που είχε αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ.Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν με 1-0, οι ερυθρόλευκοι πέρασαν κάποια στιγμή μπροστά με 4-2 αλλά τελικά ο πιο έμπειρος Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 8-6 και μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης για το μεγάλο τελικό.
Τα βήματα που έχει κάνει η ακαδημία πόλο είναι τεράστια, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι πριν κάποια χρόνια δεν υπήρχε καν συμμετοχή στα πρωταθλήματα αυτά. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ήδη στην αντρική ομάδα συμμετέχουν 4 παιδιά με ενεργό μάλιστα συμμετοχή σε πολλά από τα παιχνίδια.

Το μέλλον είναι στις ακαδημίες , ειδικά κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που όλοι μας βιώνουμε, και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος για μία ακόμα πρόκληση.

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση