Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 20:44

Πρώτος παγκόσμιος κυπελλούχος ο Σπύρος Γιαννιώτης

Written by

Την θριαμβευτική πρώτη θέση με χρόνο 1:50:41.70 κατέκτησε ο Σπύρος Γιαννιώτης στην τελευταία κούρσα, αλλά και στη γενική κατάταξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2012 των 10χλμ. Μαραθώνιας κολύμβησης που διοργάνωσε η FINA στο Σαντού της Κίνας. 

O Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε : Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους αγώνες. Έφτασα στο στόχο μου που ήταν η πρώτη θέση στα Παγκόσμια κύπελλα. Σήμερα ήταν ο τελευταίος και ήθελα τη νίκη, όπως κι έγινε. Έκλεισε μια χρόνια με το καλύτερο τρόπο. Τώρα ακολουθεί ξεκούραση και λίγος χρόνος για μένα, ώστε να γεμίσω μπαταρίες για το επόμενο έτος που έχει Παγκόσμιο στην Βαρκελώνη.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία του Σπύρου Γιαννιώτη εξέδωσε και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός :  Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. συγχαίρει θερμά τον Σπύρο Γιαννιώτη και τον προπονητή του Νίκο Γέμελο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FINA.
Ο Σπύρος είναι ένας τους κορυφαίους, σύγχρονους, κολυμβητές  του κόσμου και αποτελεί  κόσμημα για τον Ολυμπιακό και τον Ελληνικό αθλητισμό.
Με  επίπονη προσπάθεια και σκληρή δουλειά συνεχίζει να χαρίζει επιτυχίες στον Ελληνικό αθλητισμό και να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες.
Μπράβο!!!

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

 

Members

Forum latest