Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 17:01

Ντέρμπι τίτλου για το πινγκ-πονγκ τη Κυριακή στο ΣΕΦ

Written by

Τη Κυριακή 23/2 στις 16:00 στο ΣΕΦ η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού μας, δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον πρωταθλητή των τελευταίων ετών Α. Σ. Πέρα Αθηνών. Το ματς είναι πολύ δύσκολο και είναι αυτό που ουσιαστικά θα κρίνει τον πρωταθλητή για το 2014. Η νίκη που πετύχαμε στο πρώτο γύρο μας δίνει αβαντάζ και κυρίως πίστη ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στη κορυφή έπειτα από 9 χρόνια.

Γνωστή είναι η ενεργή ενασχόλησή μας τα δύο-τρία τελευταία χρόνια με το τμήμα, οι προσπάθειες που έγιναν με την ηθική και υλική βοήθεια των μελών του φόρουμ, του συνδέσμου της Θύρας 7 Βόλου και όχι μόνο, φτάνουν τώρα στο σημείο της δικαίωσης. Οι περσινές επιτυχίες, με τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών στην Α2', ήταν μόνο η αρχή. Η διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ανέβασε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών ενισχύοντας την ομάδα με αθλητές πρώτης γραμμής, για όλα τα παραπάνω η “ανταμοιβή” θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Καλούμε όσους θέλουν να στηρίξουν με τη παρουσία τους και ένα χειροκρότημα, μια αγνή Ολυμπιακή προσπάθεια που ξεκίνησε από το μηδέν, να έλθουν στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΣΕΦ την Κυριακή στις 16:00 για να δώσουμε την ώθηση που χρειάζονται οι αθλητές μας στη πολύ δύσκολη αποστολή τους. 

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 22/2

Άνδρες: 16:00 Α.Ο. Πεύκης – Ολυμπιακός

Γυναίκες: 13:00 ΧΑΝΘ – Ολυμπιακός, 16:00 Ολυμπιακός – ΑΣ Καβάλα

Κυριακή 23/2

Άνδρες: 10:00 Ολυμπιακός – Ο.Α. Χανίων, 16:00 Πέρα Αθηνών - Ολυμπιακός

Γυναίκες: 10:00 Ολυμπιακός – ΑΟ Ταύρου

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση