Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 11:48

Ευχαριστούμε που μας κάνατε να κλάψουμε ξανά

Written by

Αυτό που μας κάνατε να ζήσουμε χθές το βράδυ δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ευρωλίγκα έχασε απο τα θρυλικά μωρά του Ντούντα, με ανατροπή στο μείον 19 μέσα σε 5,5 λεπτά. Δεν υπάρχει ομάδα στην Eυρώπη αυτή τη στιγμή που να αντέχει να κοντράρει το Θρύλο για πάνω απο 35 λεπτά. H ομάδα του Ντούντα με άμυνα για σεμινάριο και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να πάει το παιχνίδι στο πόντο και μετά τις χαμένες βολές του Σισκάουσκας να πάρει το παιχνίδι και τον τίτλο με το σούτ του Πρίντεζη.

Αλλά αρκετά με το αγωνιστικό κομμάτι καθώς ο Θρύλος μας έκανε να χάσουμε τα λογικά μας, μας έκανε να κλαίμε σα μικρά παιδιά απο τη συγκίνηση, την καύλα, την τρέλα που βγάζει αυτή η ομάδα, παντού στους δρόμους σε Ομόνοια, Πασαλιμάνι αλλά και σε κάθε γωνιά της χώρας, έβλεπες ανθρώπους κάθε ηλικίας αγκαλιασμένους να κλαίνε, να φωνάζουν συνθήματα και ένα ερυθρόλευκο ποτάμι μια λάβα που περίμενε καιρό για να ξεσπάσει με οργή.

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη καύλα απο το να βλέπεις μια ομάδα με πιτσιρίκια που σε κάθε παιχνίδι σε έκαναν να λές φτάσαμε ταβάνι είμαστε ευχαριστημένοι ως εδώ και κάθε φορά το ταβάνι να μεγαλώνει κι άλλο, το ταβάνι τελικά της ομάδας ήταν ο ουρανός και τώρα που τον βρήκαμε παραμιλάμε ακόμα.

Υ.Γ Αδέρφια χύσαμεεεεεεεε...δάκρυα χαράς...

Υ.Γ 2 Ανοίχτε τις πόρτες για το δαφνί να παραδοθούμε μόνοι μας...

Υ.Γ 3 Απ'τον Έβρο μέχρι και τη Κρήτη μόνο Ολυμπιακός...

Υ.Γ 4 Σας ευχαριστούμε μέσα απο τη καρδιά μας γι' αυτά που μας κάνατε να ζήσουμε χθές!

Υ.Γ 5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Members

Forum latest

    • Το Άβαταρ του/της geo
    • ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
    • Καλησπέρα φίλε και Χρόνια Πολλά.. sorry είχα πρόβλημα με τη τηλεφωνική...
    • Συντάκτης geo
    • 3 Εβδομάδες 2 Ημέρες πριν