Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 16:03

αστον βίλα - Ολυμπιακός 1-0(NextGen Series)

Written by

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για την νέα γενιά του Θρύλου. 

Παίξαμε πολύ καλά είχαμε δοκάρι και ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε αλλά η ατυχία δεν μας άφησε.  Του χρόνου με ευρωπαική πλέον εμπειριά μπορούμε να πάμε καλύτερα. 
Αυτή η ομάδα πρέπει να προσεχθεί και με την κατάλληλη δουλειά μπορούν να φτάσουν τον Θρύλο πιο ψηλά. 

Μάγκες σας ευχαριστούμε που τιμήσατε και ιδρώσατε την φανέλα με τον Έφηβο και μας δείξατε πως είναι ο αγνός Ολυμπιακός. 
Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε να ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να δούμε τον αγώνα και να έχουμε αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά είναι να δώσουμε το παρών στα παιχνίδια με τους βούλγαρους και τις βαζέλες στου Ρέντη για το Πρωτάθλημα Νέων και να τους δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους.

Συγκλονιστικός ήταν και ο κόσμος που βρέθηκε στο βίλα πάρκ,150 οπαδοί έστησαν το δικό τους πάρτυ και κέρδισαν τον θαυμασμό για ακόμα μία φορά.

Ο Μπερντ Στορκ δήλωσε :  Δυστυχώς, αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια της διοργάνωσης παρότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μια πολύ καλή προσπάθεια. Δεν ήμασταν τυχεροί, δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Οι παίκτες της αστον βίλα πρέσαραν πολύ καλά και μας δημιούργησαν προβλήματα. Μετά το 35’ ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Γκίνο. Κάναμε συνολικά ένα φανταστικό παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (72’ Παιδάκης), Βουτσιώτης (46’ Παπασάβας), Γκίνο (72 Βέργος), Λύρας (72’ Πασαλίδης), Ιωαννίδης (88’ Σούκιας).

 

977264977266

Members

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση