Thursday, 19 December 2013 13:55

Ολυμπιακός - γιάννινα 3-2

Written by 

Οι παίχτες σκέφτονται τις διακοπες και δεν δείχνουν την απαιτούμενη σοβαρότητα που πρέπει,με αποτέλεσμα μια δύσκολη νίκη επί του πας. 

Σκόρερ οι 21’ Σαβιόλα, 51’ Μασάντο (πέν.), 70’ Κάμπελ (πέν.). 

Ο Μίτσελ δήλωσε : Η νίκη μας μένει. Δεν χρειάζεται να είμαστε πολύ θυμωμένοι με το παιχνίδι της ομάδας μας, γιατί όπως είδατε, δεν ήταν πολύ καλό. Είμαστε συνηθισμένοι σε άλλα πράγματα. Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι καλό και αυτό που μας ικανοποιεί σήμερα είναι η νίκη. Σήμερα σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού ήμασταν πολύ κατώτεροι από αυτά που συνηθίζουμε σε σχέση με το παιχνίδι μας, την ακρίβεια, την συνέχειά μας. Δεν είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος, αλλά είμαι ευχαριστημένος. 

Όπως λέω συνήθως, οι ποδοσφαιριστές τους τελευταίους μήνες έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια και μία άσχημη μέρα την έχει οποιοσδήποτε. Αν μπορούσαμε να δούμε συνολικά τη δουλειά που έχουμε κάνει και κοιτάζοντάς την συνολικά τους τελευταίους μήνες, δεν μπορώ να τους πω τίποτα. Αν προτιμάω να βλέπω την ομάδα διαφορετικά; Φυσικά ναι. Την έχω δει πολλές φορές καλύτερη και της έχω εμπιστοσύνη να κάνουμε καλύτερα πράγματα από αυτά που κάναμε σήμερα. Έχουμε δέκα βαθμούς πλεονέκτημα και στη δουλειά μας μία κακή μέρα την έχουμε όλοι. Άρα και οι παίκτες το ίδιο. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπάζογλου, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Ολαϊτάν, Βάις (70’ Φουστέρ), Ντομίνγκεζ (46’ Κάμπελ), Σαβιόλα (74’ Σέποβιτς).

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια