Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 21:50

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π συγχαίρει τους βραβευθέντες Αθλητές

Written by

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π συγχαίρει τον Σπύρο Γιαννιώτη για την ανάδειξη του σε Κορυφαίο Αθλητή του 2012+1 στην Ελλάδα από τον ΠΣΑΤ.Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Κολύμβησης μας έκανε φέτος για άλλη μια φορά υπερήφανους τιμώντας τόσο τον σύλλογο μας όσο και την χώρα. Ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι ένα σπουδαίο παιδί με σπάνιο ταλέντο και ήθος και ελπίζουμε να συνεχίσει να κοσμεί για χρόνια με την παρουσία του τον Ελληνικό αθλητισμό. 

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη που ήταν μέσα στην κορυφαία τριάδα των Αθλητών της χρονιάς αλλά και τον προπονητή των Πρωταθλητών Ευρώπης Γιώργο Μπαρτζώκα για το βραβείο που απέσπασε για το 2ο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό τίτλο του!

Ακόμη αξίζουν συγχαρητήρια στον κολυμβητή μας Απόστολο Χρήστου που απέσπασε το "Έπαθλο Ανερχόμενου Ταλέντου" και την οικογένεια του Βασίλη Πλευρίτη για το "Επαθλο Κοινωνικής Προσφοράς" αφού οι τρείς κόρες του, η Μαργαρίτα, η Βάσω και η Ελευθερία παίζουν με μεγάλη επιτυχία πόλο στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα.

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση