Thursday, 07 November 2013 19:18

Την Κυριακή (13:00) στο ΣΕΦ το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΣ Πέρα

Written by 

Πλούσιο και άκρως... γευστικό είναι το μενού των ομάδων μας του Πινγκ Πονγκ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες υπάρχουν στο πρόγραμμα "μεγάλα" παιχνίδια και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κερδίσει τις "μάχες". Οι Άνδρες παίζουν στο πρωτάθλημα της Α1 τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή και μάλιστα την δεύτερη ημέρα θα ενισχυθούν και από το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Ένιο Μέντεζ. Ο σπουδαίος διεθνής Πορτογάλος αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου και θα βοηθήσει την ομάδα μας στο ματς με τα Χανιά (10:00) αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Α. Σ Πέρα Αθηνών που θα αρχίσει στις 13:00 στο ΣΕΦ. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός παίζει στις 16:00 με την Πεύκη. 

Ο προπονητής μας Γιώργος Χριστοφοράκης σημείωσε για το επερχόμενο ντέρμπι: "Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Θα παλέψουμε για τη νίκη και περιμένουμε και τον Μέντεζ να μας βοηθήσει για να τα καταφέρουμε". Ο πρωταθλητής μας Τάσος Ρηνιώτης από την πλευρά του δήλωσε: "Τον μεγαλύτερο ρόλο θα παίξουν η ψυχολογία και το ποιος θα θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Είναι πολύ σοβαρές και οι δύο ομάδες, οι αντίπαλοί μας έχουν βγει πρωταθλητές πολλές φορές και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, αλλά κι εμείς είμαστε διψασμένοι για τον τίτλο. Πριν από τρία χρόνια τον χάσαμε για ένα σετ, είχαμε φτάσει στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό, ευελπιστούμε φέτος με την εμπειρία και την ποιότητά μας να καταφέρουμε τον στόχο μας. Εύχομαι επίσης, ν’ απολαύσει ο κόσμος ένα σπουδαίο ματς, που θα έχει αμφίρροπη εξέλιξη και θα είναι αντάξιο των προσδοκιών και των ονομάτων των δύο σωματείων". 

Ντέρμπι υπάρχει και στην Α1 των γυναικών. Το μεσημέρι του Σαββάτου τίθενται αντιμέτωποι ο Δ.Α.Ο. Ταύρου και ο Ολυμπιακός, οι οποίοι είναι από τους διεκδικητές του τίτλου και ισοβαθμούν στη 2η θέση πίσω από το πρώτο φαβορί και αήττητο Α.Σ. Πέρα Αθηνών. 

Το πρόγραμμα του σ/κ:

Σάββατο 9/11

ΑΝΔΡΕΣ

16:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

13:00 ΔΑΟ ΤΑΥΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

16:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΑΕΤΟΙ

Κυριακή 10/11

ΑΝΔΡΕΣ

10:00 ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

13:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΠΕΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

10:00 ΦΟΙΝΙΞ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Την Κυριακή στις 13:00 το μεσημέρι στο ΣΕΦ είναι το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στο Πέρα, καλό είναι όσοι μπορέσουν, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στην δύσκολη προσπάθειά της. 

1 comment

  • Comment Link paremvash7 Saturday, 09 November 2013 12:22 posted by paremvash7

    paraklisi, an einai efixto travikste kana videaki apo ta pexnidia tou savatokiriakou na doume to tmima se drasi

Login to post comments

Επόμενοι Αγώνες