Sunday, 22 June 2014 00:00

55ο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, 19ο συνεχόμενο.

Written by 

Αυτό που ξέραμε από την αρχή της χρονιάς έγινε πράξη σήμερα με 392,5 βαθμούς στη Γενική, 234,5 στους Άνδρες και 158 στις Γυναίκες κατακτήσαμε το 55ο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της ιστορίας μας και το 19ο συνεχόμενο από το 1996. 

Οι κολυμβητές μας που συμμετείχαν στο Εθνικό Πρωτάθλημα

Αθλητές ( 17 ) : Γιαννιώτης Σπύρος , Φωκαίδης Αντώνης , Μελαδίνης Οδυσσέας , Χρήστου Αποστόλης , Καρατράντος Ηλίας , Καστόρης Σταμάτης , Χατζής Αντώνης , Συρίγος Γιώργος , Κατραντζής Χρήστος , Καρπουζλής Γιάννης , Γιαννόπουλος Νίκος , Μαρκόζης Κων/νος , Δημητριάδης Στέφανος , Δήμας Νίκος , Μποσγανάς Παναγιώτης , Σιμάκος Κών/νος , Πατσιάδης Χρυσοβαλάντης. 

Αθλήτριες ( 12) : Λυμπερτά Μαριάννα , Λιώση Μαρία , Αραούζου Καλλιόπη , Διακουμάκου Τριανταφυλλιά , Κυριλή Αναστασία , Μάτσα Μάρθα , Θωίδη Ελισάβετ , Καραντάκου Σταυρούλα , Μπαγιώτη Αφροδίτη , Καραμαλίκη Διονυσία , Λέτσιου Μαριάννα , Κατωπόδη Ειρήνη. 

Προπονητές είναι ο Νίκος Γέμελος με συνεργάτη τον Στέλιο Φιλόπουλο, έφορος του τμήματος είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και μάνατζερ ο Σπύρος Μπιτσάκης. 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε : άθε φορά που κατακτώ ένα Πρωτάθλημα είναι σαν να παίρνω το πρώτο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι μέλος του Ολυμπιακού και είμαι ευλογημένος που έχω πετύχει τόσα στην καριέρα μου. Το Πρωτάθλημα μπορεί να νομίζουν πολλοί ότι είναι εύκολο αλλά εμείς οι αθλητές δίνουμε κάθε χρόνο τον καλύτερο μας εαυτό για να το κάνουμε εύκολο. Μπράβο σ' όλα τα παιδιά. Αισθάνομαι υπέροχα. 

Δεν το κρύβω ότι μου άρεσε πολύ όταν τελείωσε η κούρσα στα 1500μ που φώναξαν από την εξέδρα "Ολυμπιακός" και το όνομα μου. Δεν έχουμε συνηθίσει στο άθλημα μας να έχουμε εξέδρα και το χάρηκα πάρα πολύ. 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια