Tuesday, 23 October 2012 00:43

βαζέλες - Ολυμπιακός 60-64

Written by 
Το λέγαμε απο το καλοκαίρι και έφτασε η μέρα που δικαιωθήκαμε πάλι, οτι ο Ολυμπιακός είναι μια κλάση ανώτερος απο κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα, έχοντας κρατήσει όλο το περσινό ρόστερ του και έχοντας κάνει προσθήκες παιχτών που είναι καλύτεροι ή πιο σταθεροί απο τους προκατόχους τους και ξεκινά απο θέση ισχύος. 
Σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. είδαμε έναν Ολυμπιακό να μην απειλείται ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα και χωρίς να πιάνει σπουδαία απόδοση (φαίνεται η κόπωση απο την προετοιμασία) να κερδίζει άνετα, παίζοντας με μυαλό και αποφεύγοντας τα λάθη.
Καλύτεροι για την ομάδα μας ήταν ο Σπανούλης με άξιο συμπαραστάτη τον Περπέρογλου. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει το διπλό και την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου ενώ η μαγική διαιτησία κατάφερε να μας κάνει να δούμε ενα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς βολές για τον Ολυμπιακό και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δούμε(??) γιατί τόσα χρόνια πιστεύαμε πως τα είχαμε δεί όλα...
Βαζέλες καλά ψυχοφάρμακα ή μάλλον καλό γυναικείο μπαντμιντόν...
 
Τα δεκάλεπτα: 14-18, 28-40, 45-54, 60-64
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Λο 5 (1), Άντιτς (7 ριμπ.), Σπανούλης 19 (2), Περπέρογλου 12 (2), Ντόρσεϊ 4, Σλούκας, Μαυροειδής, Πρίντεζης 6 (2), Παπανικολάου 9 (1), Μάντζαρης 5 (1), Γκετσεβίτσιους.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια