Saturday, 27 April 2013 20:42

Ολυμπιακός - εφές 82-72

Written by 

Με ένα φοβερό 2ο ημίχρονο κάναμε το 3-2 και περάσαμε στο Final Four του Λονδίνου όπου καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης. 
Στον ημιτελικό θα βρούμε απέναντι μας την τσσκα Μόσχας όπως πέρσι στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Το Σ.Ε.Φ θύμησε τις παλιές καλές εποχές και σε τέτοιο καμίνι είναι αδύνατο να περάσει καμία ομάδα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την μεγάλη πρόκριση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Ήταν ένα ματς με έντονα συναισθήματα. Η εφές μετά τα δύο ματς στην Τουρκία είχε διώξει την πίεση, ότι ο τρόπος για να νικήσουμε ήταν να δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Στα τέσσερα ματς ήμασταν καλύτεροι, στο τελευταίο ματς στην Τουρκία έγινε κάτι σαν θαύμα. Θέλαμε άμεσα να παίξουμε, για να διώξουμε τη στενοχώρια μου είχαμε. Κάθε μέρα όμως δεν γίνονται θαύματα κι έτσι ίσως ήταν καλύτερα, που περάσαμε εδώ και το γιορτάσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια αυτός ο μεγάλος σύλλογος, δείχνει πόσο σπουδαίος είναι και γιατί είναι από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους έχουν δουλέψει γι' αυτό το μεγάλο επίτευγμα.

Με τον νέο τρόπο του ΤΟΡ-16., δεν υπάρχει κάτι πιο δίκαιο. Παίξαμε τόσα παιχνίδια και δείξαμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στο φάιναλ-φορ. Τώρα είναι λάθος να πούμε κάτι για το φάιναλ-φορ. Δεν έχω να κάνω καμία τεχνική ανάλυση, καλύτερα να μιλήσετε με τους παίκτες και τους προέδρους.

Όσο με πειράζει να λένε ότι είμαι άσχετος μετά από ήττες, τόσο με πειράζει να λένε ότι έχω κάνει διαχείριση μετά από νίκες. Είμαι εδώ για να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά κι ευχαριστώ τους αδελφούς Αγγελόπουλους που με έχουν εδώ και ζω αυτές τις μεγάλες στιγμές.



Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια