Friday, 10 May 2013 23:10

τσσκα - Ολυμπιακός 52-69

Written by 

Έτσι κερδίζει ο Πρωταθλητής Ευρώπης, έτσι γαμάει ο Πειραιάς. 

Απίστευτη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό της Κυριακής. Δεν υστέρησε κανένας αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Κάιλ Χάινς που πάλεψε με τα θηρία και τα κατατρόπωσε πετυχαίνοντας 12+1 πόντους και κατεβάζωντας 10 ριμπάουντ. 

Μπράβο σας ΜΑΓΚΕΣ μας κάνατε περήφανους για ακόμα μία φορά. 

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. 

Πάνω από 3.000 οπαδοί του Θρύλου βρέθηκαν στο γήπεδο δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε : Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί κέρδισε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε πολύ μεγάλη επιμονή στο αμυντικό μας πλάνο, καταφέραμε να σταματήσουμε τη δημιουργία του Τεόντοσιτς, ελέγξαμε τα ριμπάουντ αφού σε μια πολύ άστοχη βραδιά της τσσκα είχαμε μόνο έξι χαμένα ριμπάουντ. Έτσι πήγαμε στο επιθετικό τρανζίσιον όταν έπρεπε κι όταν δεν μπορούσαμε εκτελούσαμε στο τέλος των 24 δευτερολέπτων. Όλοι έπαιξαν ο ένας για τον άλλο σε άμυνα και επίθεση. Σε τέτοια ματς τα ποσοστά σπάνια είναι ψηλά και νομίζω ότι η άμυνα μάς έδωσε την πρόκριση. Είχαμε μεγάλη συνεκτικότητα και γι’ αυτό είμαστε στον τελικό. Νιώθω πολύ καλά που είμαστε στον τελικό. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες, εμείς είμαστε εδώ για να τους καθοδηγούμε και να τους βοηθάμε. 
Ο Χάινς έχει μια καριέρα που έχει διαρκώς ανοδική πορεία. Από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας πήγε στη Γερμανία και μετά στον Ολυμπιακό έγινε πρωταθλητής Ευρώπης. Ένα μεγάλο κομμάτι της πορείας του Ολυμπιακού ανήκει στον Κάιλ. Είναι ο τέλειος συμπαίκτης. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Και ο Κάιλ είναι ο καλύτερος εκφραστής του τρόπου που θέλει να αγωνίζεται.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ήρθαν εδώ πληρώνοντας πολλά χρήματα σε μία δύσκολη περίοδο για όλη την Ευρώπη. Και θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στην προετοιμασία μας και τον τελικό για να κερδίσουμε.

Tα δεκάλεπτα: 17-24, 28-40, 36-53, 52-69

Ολυμπιακός: Χάινς 13 (10ρ), Λο 6, Αντιτς 13 (2), Σπανούλης 8, Περπέρογλου 8, Σερμαντίνι 5, Σλούκας 5, Πάουελ, Πρίντεζης 6 (5ρ), Παπανικολάου 5, Κατσίβελης.

 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια