Saturday, 25 May 2013 00:05

απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός 73-83

Written by 

Με σβηστές τις μηχανές κάναμε το 2-0 και πλεόν θα αντιμετωπίσουμε το ρέθυμνο στα ημιτελικά με την σειρά πλέον να κρίνεται στις 3 νίκες. 

Στο γήπεδο βρέθηκαν 150 οπαδοί του Θρύλου που έκαναν το καθήκον τους και βρέθηκαν κοντά στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Το ίδιο πρέπει να γίνει και την Τετάρτη στο Σ.Ε.Φ κόντρα στον Αγόρ. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Είμαι ευχαριστημένος για την ομαδικότητα που δείξαμε στις τελικές φάσεις όχι όμως για την ομαδικότητα στην άμυνα. Χάσαμε κάποιους πόντους, ο απόλλωνας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι στην συνέχεια όμως βρήκε ρυθμό και πέτυχε κάποια μακρινά σουτ με προϋποθέσεις, ήταν δύσκολα γιατί πίεσαν πολύ. Εμείς συνεχίσαμε να είμαστε το ίδιο καλοί στην επίθεση.

Υπήρχε διαφορά στις τελικές φάσεις και στα ριμπάουντ όμως έχουμε και λάθη, και πρέπει να σταθούμε σε αυτά και να τα λύσουμε, ώστε να βελτιωθούμε για την επόμενη σειρά αγώνων του πρωταθλήματος.Δεν ήταν τίποτα εύκολο όλη τη χρονιά. Είναι πολλά ματς και υπάρχει κόπωση, επειδή πιέσαμε την ομάδα πριν το φάιναλ φορ για να είναι σε καλή φόρμα και στο Λονδίνο η ομάδα έκανε και εκεί μεγάλη προσπάθεια και τώρα στα playoff η ομάδα κάνει κοιλία και εμείς που δουλεύουμε την ομάδα αυτή είναι μια αναμενόμενη συμπεριφορά. Πλέον πρέπει να ετοιμαστούμε για την συνέχεια για να είμαστε σε καλή κατάσταση, αν πρώτα ο Θεός πάμε στους τελικούς.

Είναι αναμενόμενες αυτές οι εμφανίσεις και το περιμένουμε δεν είναι μόνο το ψυχολογικό άδειασμα από την συμμετοχή στο Final 4 που είναι μια απαιτητική διοργάνωση αλλά είμαστε και σωματικά κουρασμένοι. Σκοπός είναι να πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 37-36, 60-63, 73-83

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 9, Λο 9 (1), Άντιτς 5, Σπανούλης 22 (4), Περπέρογλου 3, Σλούκας 9 (1), Πάουελ 7, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 12 (1), Παπανικολάου 7, Κατσίβελης.  

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια