Monday, 11 November 2013 19:41

Ολυμπιακός - βούλγαροι 78-70

Written by 

Μετά το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο ήρθε η σειρά του μπάσκετ να κλείσει το 3ήμερο γλεντιού με τους βούλγαρους. 

Τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο όπου βελτιωθήκαμε στην άμυνα και η νίκη ήρθε φυσιολογικά. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Νομίζω είναι προφανές πως εμείς προσεγγίσαμε διαφορετικά και λάθος το παιχνίδι σε σχέση με τους βούλγαρους. Στην πρώτη περίοδο επιτεθήκαμε λάθος και βιαστικά. Υποτιμήσαμε κακώς τους βούλγαρους που ήταν αήττητος έως τώρα. 

Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση. Στη συνέχεια επιτεθήκαμε διαφορετικά, με πλάτη στο καλάθι. Η χαλαρότητα μας φάνηκε και από τις πολλές χαμένες βολές. Εμείς εάν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο, δεν πρέπει να κάνουμε καμία ήττα έως το τέλος.

Ο τρόπος που προσεγγίζεις το ματς φέρνει χαλαρότητα και μετά η εικόνα του αντιπάλου φέρνει και πίεση. Παίκτες που σουτάρουν αρκετά καλά στην καριέρα τους, δεν είχαν καλά ποσοστά σήμερα. Το ξεκίνημα μας θα το δούμε αύριο στο βίντεο και να δούμε τι έφταιξε. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το ματς, αλλά και το πώς επιτεθήκαμε είναι κάτι που χρειάζεται ανάλυση. 

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 37-36, 56-55, 78-70

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Λο 12 (1), Ντάνστον 13 (3ριμπ, 3κοψ), Σπανούλης 2 (5ασ), Περπέρογλου 11 (1), Λοτζέσκι 5 (4ασ), Μπέγκιτς 3 (7ριμπ), Πρίντεζης 21 (2τριπ, 11ριμπ), Αγραβάνης 2, Μάντζαρης 9 (2τριπ, 5ριμπ, 2κλεψ), Κατσίβελης.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια