Saturday, 04 January 2014 19:57

Ολυμπιακός - φενέρμπαχτσε 95-82

Written by 

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης άφησαν τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις του 2012+1 και ξεκίνησαν το 2014 με μια μεγάλη νίκη σε ένα κατάμεστο(επιτέλους) Σ.Ε.Φ. 

Εξαιρετικοί οι Σπανούλης και Περπέρογλου με 28 και 21 πόντους. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Εμείς κάναμε μόνο τέσσερα λάθη και δώσαμε 20 ασίστ, ένας αριθμός εκπληκτικός για τέτοιας δυσκολίας παιχνίδι και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. Διαβάσαμε πολύ καλά την άμυνα που επέλεξε να παίξει ο κ. Ομπράντοβιτς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και βάλαμε 95 πόντους. Σημαδέψαμε τα πόδια των αδύναμων αμυντικά παικτών. 

Ήταν μόνο το ξεκίνημα στο Top 16. Η φιλοσοφία μιας ομάδας που θέλει να πάει μακριά είναι να ξεχνά όποιο αποτέλεσμα να έχει. Παίζοντας χωρίς τους δύο Αμερικάνους μας, τον Λο και τον Πέτγουεϊ, και χρησιμοποιώντας ιδιόμορφα σχήματα τα καταφέραμε. Χρειάστηκε υπέρβαση από τους περιφερειακούς μας για να τα καταφέρουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. 

Για μένα είναι γεγονός της βραδιάς το sold out μετά από δύο ήττες με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Αυτό σημαίνει πως όσοι είναι στην ομάδα έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου γιατί παλεύουν και φυσικά τα δύο ευρωπαϊκά εκτιμώνται από τους φιλάθλους μας. Θέλω να πω ένα μπράβο στους φιλάθλους μας. Η στάση τους δείχνει διάθεση να στηρίξει την ομάδα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και θα βλέπουν πολύ όμορφα ματς. 

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 47-40, 62-56, 92-85 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σπανούλης 28, Περπέρογλου 21, Λοτζέσκι 14, Πρίντεζης 12, Μάντζαρης 9, Σίμονς 5, Ντάνστον 4, Σλούκας 2.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια