Friday, 17 January 2014 19:44

Ολυμπιακός - μπαρτσελόνα 72-81

Written by 

Οι τραυματισμοί και το ντεφορμάρισμα έχουν κάνει την ομάδα να μην παίζει καλά, αλλά αυτοί έφεραν την ομάδα στην κορυφή και αυτοί θα την ξαναφέρουν. 

Ο κόσμος στάθηκε δίπλα στους Πρωταθλητές Ευρώπης και στο τέλος ευχαρίστησε τους παίχτες για την προσπάθεια τους με ένα ζεστό χειροκρότημα. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Η έκβαση του ματς μας στενοχωρεί. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να το πάρουμε. Θεωρώ καθοριστική την παρουσία του Ναβάρο στο τρίτο δεκάλέπτο, καθώς έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του. Γυρίσαμε σε ζώνη, έχοντας στο «4» μόνο τον Πρίντεζη και δυστυχώς χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ που μας πλήγωσαν. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του, αλλά και για το γεγονός πως μας χειροκρότησε μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Φυσικά και μπορούσαμε να νικήσουμε, σε ένα ματς με τόσο χαμηλό τέμπο, όμως, δεν μπορούσαμε να νικήσουμε με 30% στα τρίποντα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς στην Βιτόρια με την Λαμποράλ. 

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 34-32, 48-55, 72-81

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ντάνστον 6, Σπανούλης 17 (1/7 τρίποντα), Περπέρογλου 8 (2), Σλούκας 9 (1), Σίμονς 5 (5 ριμπάουντ), Μπέγκιτς 2, Πρίντεζης 17 (1), Μάντζαρης 3 (1), Κατσίβελης, Λοζέσκι 5 (1)

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια