Sunday, 24 November 2013 16:33

πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-4

Written by 

Με το μυαλό στο παιχνίδι με την παρί κερδίσαμε 1-4 τον πανθρακικό. 

Το παρών έδωσαν 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού. 

Ο Μίτσελ δήλωσε : Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και από το γεγονός ότι μετά από μία δύσκολη εβδομάδα που είχαμε κάνει πριν από 15 μέρες καταφέραμε και συνεχίσαμε με νίκη. Μεσολάβησε και η διακοπή του πρωταθλήματος και θα μπορούσε να μας αποσπάσει την προσοχή. Αυτό συνέβη μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ανώτεροι. 

Όχι μόνο δεν πρέπει να είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είναι και υποχρέωσή μας να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να έχουμε όλοι επίγνωση ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και σε κάθε παιχνίδι όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Εμείς έχουμε πρόθεση να είμαστε πάντα όπως στο δεύτερο μέρος και όχι στο πρώτο όπου μας έλειπε η συγκέντρωση και η κατοχή της μπάλας που είναι σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας. Είναι αλήθεια πώς σήμερα μας δημιούργησε κάποιες δυσκολίες η αντίπαλη ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε στο μάξιμουμ πάντοτε, ειδικά όταν ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. 

Σκόρερ οι Μανωλάς 21’, Κάμπελ 53’, Σάμαρης 58’, Σαβιόλα 88’. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (74’ Τόρες), Σάμαρης, Εντινγκά, Φουστέρ, Βάις (62’ Μασάντο), Ντομίνγκεζ (46’ Κάμπελ), Σαβιόλα.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια