Wednesday, 26 February 2014 21:17

Ολυμπιακός - μάντσεστερ γιουνάιτεντ 2-0

Written by 

Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στην Ευρώπη, το πάθος ξεχείλιζε και η μάντσεστερ δεν πήρε ανάσα. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε. 

Το 1ο ημίχρονο της πρόκρισης τέλειωσε, απομένει το 2ο και πιο κρίσιμο στο Μάντσεστερ αλλά η ομάδα πλέον έχει στόχο και πάνω από όλα όραμα. 

Σκόρερ οι 38’ Ντομίνγκεζ, 55’ Κάμπελ. 

Ο Μίτσελ δήλωσε : Το μέγεθος του αντιπάλου είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε κάνει πολλά αντίστοιχα παιχνίδια, αλλά να κερδίζεις τη Μάντσεστερ με αυτόν τον τρόπο, δείχνει ότι είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα. Δεν μπορώ να κρύψω την ευτυχία που νιώθω. Μου φαίνεται κιόλας. Νιώθω περήφανος και ευγνώμων στους παίκτες μου. 

Το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ το βλέπω με την ίδια απόσταση όση έβλεπα και χθες για το σημερινό παιχνίδι. Όποιος πιστεύει ότι το 2-0 είναι κάτι που μας δίνει περισσότερες πιθανότητες, κάνει λάθος. Ένα 2-0 απέναντι στη Μάντσεστερ δεν είναι τίποτα και ειδικά όταν έχεις να παίξεις μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Αυτό το ξέρουν περισσότερο απ' όλους οι ποδοσφαιριστές. Η ιστορία στο ποδόσφαιρο δεν γράφεται από στιγμές που έχουμε κερδίσει. Πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις για να έχουμε συνέχεια στα κέρδη. Αν μείνουμε σε αυτό το 2-0, απλώς θα μείνουμε στην ιστορία, στις αναμνήσεις και δεν θα έχουμε κερδίσει τίποτα. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Εντινγκά, Πέρεζ (86’ Βαλντέζ), Χολέβας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Κάμπελ (67’ Φουστέρ), Σαλίνο, Ντομίνγκεζ (76’ Μασάντο), Ολαϊτάν.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια