Thursday, 02 October 2014 00:00

μάλμε - Ολυμπιακός 2-0

Written by 

Μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στον ατρόμητο, οι παιχταράδες μας έκαναν άλλο ένα επικό παιχνίδι αυτή την φορά εναντίον της μάλμε για το Champions League. 

Κατάφεραν να δώσουν χαρά σε μια ομαδούλα της πλάκας και στον ταβερνιάρη προπονητή της που δεν σεβάστηκε τον Ολυμπιακό και κατά συνέπεια τους ίδιους αλλά αυτοί μάλλον είχαν στο μυαλό τους στον αγώνα με τους βούλγαρους και δεν έκαναν τίποτα για αυτό. Ελπίζω η διοίκηση να δώσει ένα καλό πρίμ στους παιχταράδες μας για την συνταραχτική εμφάνιση τους. 

Στο πλευρό των παιχταράδων μας βρέθηκαν 1200 οπαδοί του Θρύλου από όλη την Ευρώπη που προσπάθησαν με τις φωνές τους να τους ξυπνήσουν αλλά αυτό τελικά αποδείχτηκε αδύνατο. 

Υγ: Είναι σαφής η προσπάθεια τους σιχάματος που λέγεται ΟΥΕΦΑ μετά τα αποτελέσματα της 1η αγωνιστικής, να μην μείνουν εκτός επόμενου γύρου η ατλέτικο και η γιουβέντους... Εντάξει το πιάσαμε το νόημα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (57’ Ντομίνγκεζ), Μανιάτης, Κασάμι (69’ Ντουρμάζ), Αφελάι (79’ Διαμαντάκος), Μήτρογλου.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια