Monday, 30 November 2015 00:02

Ολυμπιακός - αστέρας Τρίπολης 3-1

Written by 

Δύσκολη νίκη επί του αστέρα στον άδειο ναό με 3-1 αλλά και ισοφάριση του ιστορικού ρεκόρ των 11 συνεχόμενων νικών από την σεζόν 1966-67. Το Σάββατο στην Κομοτηνή πάμε για το 12 στα 12. 

Τα γκολ πέτυχαν οι Φορτούνης (73' πεν. & 80') και Ιντέγε (86'). 

Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε : "Είναι δύσκολο για τους παίκτες να παίζουν σε μία τόσο παράξενη ατμόσφαιρα, ενώ έχουν συνηθίσει να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Οφείλεται και στην αξία του αντιπάλου, και στη δική μας παρουσία. Σήμερα δεν είχαμε βάθος στις επιθέσεις μας, δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε και για αυτό η νίκη ήρθε με δύσκολο τρόπο όπως είχαμε σχεδιάσει. 

Είναι φανταστικό αυτό που έχουμε πετύχει, είναι καταπληκτικό. Η χρονιά μας έχει πάει καλά όχι μόνο στο πρωτάθλημα. Είναι καταπληκτικό αυτό που έχει συμβεί, δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον σύλλογο, συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας. Όλοι έχουν συμβάλει για να συμβεί κάτι τέτοιο. Για τον λόγο αυτό θέλω να πω στον κόσμο μας ότι δεν θα μείνουμε εδώ. Εχουμε σκοπό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και θα συνεχίσουμε για να πάμε για τη 12η νίκη και για τις επόμενες. Αυτή είναι η δουλειά μας. Αλλες φορές παίζεις καλά, άλλες όχι, όπως συνέβη σήμερα. Είναι τρεις βαθμοί που έφεραν μία νίκη, η οποία δεν αφήνει καμία αμφιβολία σε κανέναν."  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (46' Φουστέρ), Φορτούνης, Ντουρμάζ (74' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

 

Πρόσφατα σχόλια