Saturday, 13 April 2013 22:34

Ολυμπιακός - βαζέλες 17-5

Written by 

Ντέρμπυ;; Αυτό εμείς το λέμε προπόνηση..
Πνίξαμε τις βαζέλες για ακόμα μία φορά για να μπούν τα κεφάλια μέσα γιατί πολύ γλώσσα έβγαλαν πάλι.

19 στα 19 και συνεχίζουμε.

500 οπαδοί βρέθηκαν στο κολυμβητήριου Πειραιά πάρταραν και έψαχναν μπρατσάκια για τις βαζέλες..

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε : Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας βόλεϊ γυναικών που μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδας. Πριν από λίγο πληροφορήθηκα πως και η ομάδα πόλο γυναικών, η νεανική αυτή ομάδα που προπονείται εδώ μαζί μας πέτυχε μία ακόμη νίκη επί της βουλιαγμένης. Μπράβο στους συναδέλφους προπονητές αλλά και στα κορίτσια που μας έκαναν και εμάς χαρούμενους.
Θέλαμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Τα παιχνίδια με τις βαζέλες είναι σημαντικά για τον σύλλογο και νομίζω ότι παίξαμε καλό πόλο και ήμασταν βελτιωμένοι από το προηγούμενο παιχνίδι.
Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και είναι καλό για εμάς που ήδη έχει ξεκινήσει μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια. Μόνο μέσα από δυνατές αναμετρήσεις θα βρούμε το ρυθμό που θέλουμε ενόψει πλέι οφ και φάιναλ 4 κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 3-2, 6-2, 4-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοθωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δερβίσης, Μάζης 2, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 4, Ποντικέας 1, Μπλάνης 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 4, Μάγιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος, Καλογεράκος, Αργυρόπουλος.

 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια