Friday, 14 March 2014 00:00

Ολυμπιακός - έγκερ 13-5

Written by 

Σπουδαία νίκη για την πρόκριση στο Final-6 του Champions League πέτυχαμε σήμερα πιάνοντας πολύ καλή απόδοση και παίζοντας φοβερή άμυνα απέναντι στην έγκερ. 

Στο επόμενο παιχνίδι θέλουμε θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας με την ριέκα για να μείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης. 

Στο κολυμβητήριο βρέθηκαν 400 μάγκες. 

Ο Θόδωρος Βλάχος δήλωσε : Μπράβο στα παιδιά. Πήραν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα από την Ουγγαρία. Έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα σπουδαίο πόλο και είχαν εκπληκτικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω και στον παίκτη λιγότερο. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη αν και είχε πολύ καλές εμφανίσεις. 

Όλοι μας όμως δουλέψαμε σκληρά και πιστεύαμε πως κάτι μας έλειπε για να πάρουμε τις νίκες. Το πετύχαμε. Έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες και μπορώ να πω ότι εισήλθαμε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όπως είχα πει και μετά από τη νίκη επί της Μπαρτσελονέτα δεν γίναμε ξαφνικά η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. 

Τώρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Ριέκα όπου θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου. 

Τα οχτάλεπτα: 4-1, 3-1, 3-1, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης 5, Βλαχόπουλος 5, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια