Saturday, 03 May 2014 00:00

Ολυμπιακός - γιούγκ 9-9

Written by 

Με ισοπαλία αποχαιρετήσαμε το Champions League και με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 10 αγώνες (10 βαθμοί) τερματίσαμε στην 5η θέση. 

Ο κόσμος βρέθηκε κοντά στους Πρωταθλητές δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα. 

Ο Θόδωρος Βλάχος δήλωσε :Στο παιχνίδι μπορούσαμε και να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Έπαιξαν δυο σπουδαίες ομάδες και έμειναν ισόπαλες. Πρόσφεραν όμως ωραίο θέαμα στον κόσμο, ο οποίος γέμισε το κολυμβητήριο δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα την οποία θεωρώ ευχαριστήθηκαν και οι παίκτες της γιουγκ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη και για την στήριξη και υποσχόμαστε ότι αυτή η ομάδα έχει να πάρει πολλές κούπες και να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη. 

Όσο αφορά τη συνολική μας παρουσία στον όμιλο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυναμική και ότι μπορεί όχι απλά να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο αλλά και να τον κερδίσει. Κρατάμε και τα ωραία και τα άσχημα. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. 

Φέτος έγινε ένα καλό βήμα σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα φτάσει τα επόμενα χρόνια σ’ ένα Φάιναλ-6. Μπράβο στα παιδιά. Το παιχνίδι με τη γιουγκ ήταν και μια πολύ καλή προπόνηση για το Φάιναλ Φορ Κυπέλλου της Λάρισας όπου θα πάμε να κερδίσουμε την κούπα. 

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-4, 3-2. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 2, Καπότσης, Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια