Saturday, 17 May 2014 00:00

Ολυμπιακός - πνιγμένη 9-5

Written by 

Με φοβερή εμφάνιση διαλύσαμε την πνιγμένη στο Κολυμβητήριο του Πειραιά και ισοφαρίσαμε την σειρά των τελικών σε 1-1. 

Το επόμενο παιχνίδι είναι την Δευτέρα (20:00) στο Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης όπου η παρουσία μας κρίνεται σημαντική για να βοηθήσουμε τις κοπέλες να γυρίσουν με το διπλό. 

Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω απο 500 άτομα που βοήθησαν με τον τρόπο τους για την νίκη. 

Ο Χάρης Παυλίδης είπε : Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του κόσμου.Είναι από τις λίγες φορές που ο κόσμος γεμίζει το κολυμβητήριο σε δικό μας παιχνίδι. Έγινε πριν από λίγες εβδομάδες πάλι στον αγώνα της κανονικής περιόδου και κερδίσαμε και τότε. Τελικά το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό όταν έχεις τέτοιο κόσμο στην έδρα σου. 

Τα κορίτσια σήμερα είχαν αυτοπεποίθηση. Έπαιξαν σπουδαία άμυνα και ήταν άψογες στην επίθεση. Δεν είχαμε νεκρά σημεία και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο. Περίμενα πως η ομάδα μου θα κερδίσει αλλά δεν περίμενα και εγώ ακόμη πως θα παρουσιαστούμε τόσο καλοί. Όταν φύγαμε 2-3 γκολ παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δεν υπήρχει άγχος αλλά τρομερή αυτοπεποίθηση. Είδατε όλοι πως η ομάδα κολύμπησε περισσότερο στο 3ο και στο 4ο οχτάλεπτο και όχι στην αρχή. 

Η ψυχολογία είχε ανέβει από την εμφάνιση και από τον κόσμο μας. Παίζει ρόλο και η κούραση της Βουλιαγμένης αλλά και ο δικός μας ενθουσιασμός. Η πνιγμένη στο τέλος ρίσκαρε γιατί δεν είχε τίποτε να χάσει. Όσο αφορά τη συνέχεια πιστεύω πως οι παίκτριες μου πίστεψαν περισσότερο και το Πρωτάθλημα είναι στα χέρια μας. Θα πάμε για τη νίκη μέσα στη Βουλιαγμένη και θέλουμε την βοήθεια του κόσμου μας. 

Τα οχτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-0, 2-2. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Χρυσή Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου.

 

Πρόσφατα σχόλια