Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 22:23

Ολυμπιακός - πνιγμένη 12-3

Written by

Σκούπα στην σειρά των τελικών με την πνιγμένη και κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2016-2017 για το πιο Ολυμπιακό τμήμα του Συλλόγου. 

Αυτό είναι το 31ο Πρωτάθλημα, 5ο συνεχόμενο και 17ο στα τελευταία 19 χρόνια. 

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: "Μακάρι να ξεκινήσουμε με το σημερινό και να πάρουμε και τους τρεις τίτλους φέτος. Αυτό που κάνει η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είναι φανταστικό, από το ’92 και μετά κυριαρχεί απόλυτα στην Ελλάδα και έχει κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια καταρχήν, στην διοίκηση του Ολυμπιακού που προσπαθεί να γίνεται η ομάδα αυτή καλύτερη, μεγαλύτερη και να διεκδικεί με μεγαλύτερες αξιώσεις πλέον ευρωπαϊκούς τίτλους και όχι μόνο ελληνικούς. Ακόμα τα παιδιά, όλους τους αθλητές μου και τους συνεργάτες μου που δεν χάνουν ποτέ την όρεξη τους για μια κατάκτηση που φαίνεται να είναι φαινομενικά εύκολη. Είτε είναι εύκολη, είτε δύσκολη η κατάκτηση ενός τροπαίου για όλους μας είναι πολύ σημαντική, την χαιρόμαστε πάντα και είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη και μέρος της ιστορίας της ομάδας του Ολυμπιακού." 

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 3-1, 5-1 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ..Π. (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Αργυρόπουλος, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 1, Πρέκας, Γαλανόπουλος.

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • No posts to display.