Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 21:38

Ολυμπιακός - πνιγμένη 7-8

Written by

Δυστυχώς το αήττητο των 124 αγώνων έσπασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα και το μυαλό των παιχτών ήταν στο Final Six της Βουδαπέστης, πράγμα που το εκμεταλλεύτηκε η πνιγμένη κάνοντας την υπέρβαση. 

Αξίζει πάντως να δώσετε προσοχή στις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ήμασταν αντάξιοι των απαιτήσεων για έναν τελικό σήμερα, ίσως να έχουμε, αν και για την Βουλιαγμένη έχει πολύ μεγάλη αξία αυτή η κατάκτηση του τελικού, για εμάς ίσως να έχουμε χάσει λίγο την έννοια της αξίας ενός τελικού, ενός τίτλου, γιατί τα τελευταία χρόνια κατακτούμε τα πάντα. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Νομίζω ότι πολλά συνέβησαν για να οδηγηθούμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Σε αυτό όμως χωρίς να αναφερθώ στα περισσότερα, θα αναφερθώ μόνο στο ότι εμείς δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε ούτε έναν παίκτη να διακρίνεται, και όσες φορές ήμασταν λίγο μπροστά στο σκορ, δεχθήκαμε πάρα πολύ εύκολα και «παιδικά» γκολ. Θεωρώ ότι όπως έχω πει και άλλες φορές στη διάρκεια της χρονιάς ότι καθαρά η δική μας απόδοση διαμορφώνει το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού και σήμερα η Βουλιαγμένη έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Υπερέβαλε εαυτό, αλλά εμείς ήμασταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

Τώρα ότι άλλα έχουν συμβεί, τα ξέρουμε και ήμαστε γνώστες αυτών που έχουν συμβεί και ίσως αυτή η απώλεια του τίτλου να ενεργοποιήσει λίγο πιο πολύ όλους τους μηχανισμούς του Ολυμπιακού, κυρίως για το αντρικό πόλο, γιατί δυστυχώς τον τελευταίο καιρό επειδή κυριαρχούμε πάρα πολύ έχουμε χαλαρώσει σε πάρα πολλά πράγματα, θεσμικά και διάφορα, τα οποία και να με ρωτήσετε δεν θα σας απαντήσω σε λεπτομέρειες που είναι όμως σημαντικά και ίσως να κάνουνε λίγο το ένα, λίγο το άλλο, λίγο το παράλλο να διαμορφώνουν μια κατάσταση που αν σε πετύχουνε σε κακή μέρα να γίνει αυτό που έγινε σήμερα. Ξανά συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη. Εμείς δεν αξίζαμε σήμερα μόνο για την απόδοσή μας να κατακτήσουμε το Κύπελλο και συνεχίζουμε». 

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-3, 1-2 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Πρέκας, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γιάνοβιτς 1, Αργυρόπουλος 1, Γαλανόπουλος.

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • No posts to display.