ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΚΑΙ ΣΤΑ 90' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΝΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΜΕΙΟ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ. Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.

ΘΥΡΑ 7

Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Ανακοίνωση Θύρας 7

«Οι φίλαθλοι μας έχουν πέσει πολλές φορές θύμα εκμετάλλευσης από ΜΜΕ και όχι μόνο. Βλέπουμε καθημερινά τον λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στην ομάδα μας, στον Πρόεδρο μας, στους οπαδούς μας, από τις εφημερίδες που πρόσκεινται σε αντιπάλους αλλά και από αυτούς που αυτοαποκαλούνται «αντικειμενικοί» αλλά στην πραγματικότητα είναι εχθροί του συλλόγου. Με τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους πολλές φορές επηρεάζουν και τους δικούς μας φιλάθλους που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή την ώρα ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ πρέπει να είμαστε ΓΡΟΘΙΑ σφιγμένη απέναντι στους εχθρούς μας από όπου και αν αυτοί προέρχονται!

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 00:00

Ανακοίνωση Θύρας 7

Άλλη μια χρονιά γεμάτη όνειρα και μεγαλύτερες προσδοκίες ξεκινά. Είναι στο dna του Ολυμπιακού να κατακτά κορυφές και στόχους και εμείς μπορούμε και πρέπει να ονειρευόμαστε γιατί βλέπουμε τον τρόπο που κινείται σε όλα τα επίπεδα η διοίκηση του Ολυμπιακού μας, η οποία με πλάνο και στοχευμένες κινήσεις χρόνο με το χρόνο, μας κάνει να πιστεύουμε (και με το δίκιο μας) ότι οι στόχοι εκτός συνόρων (γιατί εντός ότι και αν κάνουν οι λαθρέμποροι της λάσπης, η δυναστεία Θα συνεχιστεί!) μπορούν και πρέπει να φτάνουν πιο ψηλά! 

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 00:00

Aνακοίνωση Θύρα 7 Βόλου 1988

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟ 2012! 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ Ή ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 117/624604-49 (Όνομα δικαιούχου Γ.Μ)

IBAN: GR8901101170000011762460449

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 5 ΕΥΡΩ ''ΚΑΠΕΛΟ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ...Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 25 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΡΙΑ...

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ

ΘΥΡΑ 7 ΒΟΛΟΥ 1988

*μάγκες είχαμε συνάντηση απόψε για γνωστό θέμα.. ελπίζουμε με τη συμπαράσταση όλων σας να καταφέρουμε να βοηθήσουμε τον αδερφό μας.. στην παραπάνω ανακοίνωση υπάρχουν τα στοιχεία για τον λογαριασμό τραπέζης.. ευχαριστούμε όλους σας για το ενδιαφέρον..

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 00:00

Ανακοίνωση Θύρας 7

Η ώρα της αποθέωσης για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα έφτασε… Την Κυριακή δεν πρέπει να λείπει κανείς …. Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να πλημμυρίσει το Καραϊσκάκη με μικρά παιδιά για να μπολιαστούν με το πάθος της κερκίδας , τις νίκες της ομάδας , και τα πρωταθλήματα …. Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό μας να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα που μεγάλωσε ακόμη πιο πολύ την διαφορά μας σε τίτλους από όλες τις «άλλες» ομάδες μαζί… Παράλληλα με την παρουσία μας να δώσουμε το μήνυμα σε παίχτες και τεχνική ηγεσία για το πόσο πολύ επιθυμούμε και το Κύπελλο , … πόσο πολύ θέλουμε το τρίτο συνεχόμενο ντάμπλ!!!! Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε την ομάδα του κ. Βελλή που θέλει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία… …. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ …. Την συμπεριφορά του κ. Βελλή, τις συκοφαντικές του δηλώσεις για την ομάδα μας , και την προσπάθεια του να απαξιώσει ένα ακόμη πρωτάθλημα στα μάτια του φίλαθλου κόσμου…. Ελάτε να διεκδικήσετε τους βαθμούς που θέλετε για να … σωθείτε κύριε Βελλή… σας περιμένουμε ομάδα και κόσμος πως και πως…. ελάτε…. ελάτε….
 
Αύριο η ομάδα μπάσκετ αγωνίζεται για την Ευρωλίγκα με σκοπό την διεκδίκηση της τρίτης θέσης του ομίλου κόντρα στους «ακατανόμαστους»… Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ πρέπει να είναι όπως πάντα πύρινη … αλλά χωρίς ακρότητες (λέϊζερ-καπνογόνα-ρίψεις αντικειμένων κλπ) … Δεν πρέπει να δημιουργηθεί το παραμικρό που θα προκαλέσει την τιμωρία της έδρας … όσο και αν προκληθούμε από την μπόχα-βρώμα !!!! ΕΜΕΙΣ θα βγούμε χαμένοι… Η ομάδα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στα επόμενα παιχνίδια που θα κρίνουν την συμμετοχή μας στο FINAL FOUR του Μιλάνου να έχει τον κόσμο στο πλευρό της …. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ τον οποιονδήποτε επιχειρήσει το παραμικρό… Ανάμεσα μας έχουν θέση μόνο όσοι αγαπάνε τον Ολυμπιακό… Όποιος επιχειρήσει να βλάψει την ομάδα αυτόματα γίνεται εχθρός της και θα υποστεί τις συνέπειες …. Η ομάδα δείχνει πως όπως και τα προηγούμενα χρόνια φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή … και με την επιστροφή και των τραυματιών δείχνει πανέτοιμη να επαναλάβει ότι έκανε σε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και ΛΟΝΔΙΝΟ !!!!!!
 
Και τέλος…. Πριν τον αγώνα μπάσκετ ξεκινάνε αύριο τα πλαίη οφ του πρωταθλήματος ,στο Βόλεϊ ανδρών … Πέμπτη και Παρασκευή στις 17:30 απέναντι …στον Φοίνικα Σύρου , και στα προβλήματα τραυματισμών… που δυστυχώς κτυπήσανε την ομάδα και φέτος , καλούμαστε ΕΜΕΙΣ να γίνουμε ο 7ος παίχτης της… Τώρα που κρίνονται οι τίτλοι η παρουσία μας στο Ρέντη πρέπει να είναι πιο μαζική από ποτέ… Δεν φτάνει μόνο να ενισχύουμε οικονομικά την ομάδα, και να χαιρόμαστε για τους τίτλους … Πρέπει να γεμίζουμε και το γήπεδο….
 
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ …..

Θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας Σταύρο Νταϊφά... 

Θα μας οδηγεί πάντα η μπέσα και η μαγκιά σου... 

Η οικογένεια του Ολυμπιακού από σήμερα είναι φτωχότερη... 

Σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην Ολυμπιακάρα μας... 

Καλό ταξίδι Πρόεδρε... 

ΘΥΡΑ 7 

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 17:56

Ανακοίνωση Θύρας 7 κατά Μιχαλολιάκου

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Θύρα 7 για την εμετική προσπάθεια πολιτικο-προωθητικής αξιοποίησης του μνημοσύνου για τα αδέρφια μας:

Μάθαμε ότι ο Δήμαρχος Πειραιά στέλνει προσκλήσεις για το μνημόσυνο των αδερφών μας, των θυμάτων της Θύρας 7, που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο μας.

Δεν θα σταθούμε στα τυπικά και το γελοίον του πράγματος. Ότι δηλαδή προσκαλεί για το μνημόσυνο το οποίο οργανώνουν από κοινού οι οικογένειες των θυμάτων και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και φυσικά όχι ο Δήμος Πειραιά.

Θα σταθούμε στο ουσιαστικό. Ότι δηλαδή η στιγμή αυτή είναι μια στιγμή ιερή για την ερυθρόλευκη οικογένεια και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει πολιτικά παιχνιδάκια ή να κάνει επιχειρήσεις ψηφοθηρίας με τα δικά μας ιερά και όσια.

Αν θέλει ο κ. Μιχαλολιάκος να δώσει παράσταση, να το κάνει σε άλλο τόπο και σε άλλη στιγμή.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, που δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ μέλος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, είναι ανεπιθύμητος στο Καραϊσκάκη, όχι μόνο για το Σάββατο που έρχεται, αλλά για πάντα.

ΘΥΡΑ 7

«ΈναρξηΠροηγούμενο1234ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδα 1 από 4

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • No posts to display.