Friday, 23 December 2011 21:38

Ο πραγματικός Ευρωπαίος σε όλα τα αθλήματα

Written by 
Η νέα χρονιά που έρχεται, βρίσκει και τα 4 ανδρικά ομαδικά αθλήματα του Συλλόγου να συνεχίζουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ και το πόλο γυναικών είναι μόλις ένα βήμα απο τον 2ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του και το 1ο του, Ευρωπαϊκό τρόπαιο. 

Στο ποδόσφαιρο μετά απο μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στους ομίλους του Champions League, τόσο απο πλευράς απόδοσης όσο και απο πλευράς αποτελεσμάτων (3 νίκες), η ομάδα συνεχίζει στο Europa League, με πολύ μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στους 8 της διοργάνωσης, μετά απο την πρόσφατη κλήρωση.

Στο μπάσκετ βρισκόμαστε στους 16 της Euroleague,  αλλά εκεί η ομάδα θα χρειαστεί οπωσδήποτε ενίσχυση, αν θέλει να πάει και παρακάτω στην διοργάνωση. 

Στο βόλεϊ ανδρών είμαστε στους 32 του Challenge Cup και βάση της κλήρωσης και των διασταυρώσεων, είναι πολύ πιθανό η ομάδα στα τέλη Γενάρη να βρίσκεται στους 8 του θεσμού. 

Στο πόλο έχουμε μέσα στον Φλεβάρη 2 παιχνίδια, τα οποία αν κερδίσουμε, θα βρεθούμε στους 8 του Champions League. 

Για το πόλο γυναικών τα είπαμε και πιο πάνω, να μην τα ξαναλέμε. 

Αξίζει να αναφέρουμε και την παρουσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όπου τον επόμενο μήνα, δίνει και αυτή τον δικό της αγώνα, για συνέχεια στην Ευρώπη.

Φυσικά όλα αυτά σε εμάς δεν προκαλούν καμία έκπληξη, καθώς ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός Ελληνικός Σύλλογος, με 6 ευρωπαϊκά τρόπαια, σε 4 διαφορετικά τμήματά του (Μπάσκετ, Βόλεϊ Ανδρών, Πόλο Ανδρών και Πάλη) και φέτος πάει να τα κάνει 5. 

Εμείς απο αυτό εδώ το βήμα, δεν πουλάμε παραμύθι και μιλάμε με στοιχεία και βάση αυτών, κάνουμε μία απλή ερώτηση... 

Υπάρχουν πολλοί Σύλλογοι στην Ευρώπη, που πρωταγωνιστούν σε τοσά τμήματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όχι απλώς με καλές πορείες, αλλά και με τρόπαια;;;;;

Η ερώτηση είναι φυσικά ρητορική, έτσι για να μην πιάνει μερικούς η κατάθλιψη, μέρες που είναι...

Καλές γιορτές, "ευρωπαίοι"...

 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια