Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 15:55

Ωραίος Κώστα!

Written by

Αν και δεν το συνηθίζουμε να μιλάμε για πρόσωπα σε αυτή τη σελίδα σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε μια εξαίρεση γιατί και αξίζει και έχει και νόημα. 
Ο Κώστας Μήτρογλου μέσω ιδρύματος επέλεξε κι έκανε δωρεά 50.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

Του ευχόμαστε να του γυρίσουν 50.000 χαμόγελα και μεταφέρουμε τις ευχαρηστίες μας για την κίνηση του άσχετα αν δεν έχουμε κάποια σχέση. 
Αυτό μας αρέσει στον Ολυμπιακό, αυτό θέλουμε να κάνουν ΟΛΟΙ οι παίχτες μας. Να βοηθάνε τον λαό, τα παιδιά και όσου έχουν ανάγκη.
Γιατί ο Θρύλος είναι ομάδα του λαού. Οφείλει και είναι πάντα με ενέργειες όπως και αυτή δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Πότε με τις τεράστιες νίκες του και πότε με τις προσφορές ποδοσφαιρηστών, διοικήσεων και παραγόντων σε όσους πρέπει.

Μπράβο Κωστάκη μας έκανες υπερήφανους. Ελπίζουμε, αν και είαμστε σίγουροι, ότι το παράδειγμα θα το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι όπως συχνά κάνουν.

Στο εξής θα προβάλουμε με μεγάλη χαρά τέτοιες ενέργειες. Είδικά τώρα που έχει ανάγκη ο κόσμος οι παίχτες του Θρύλου και γενικά η οικογένεια του Ολυμπιακού μας πρέπει και είναι μπροστάρης για το συμφέρον του λαού.

Μπράβο και πάλι από όλους μας. 

Members

Forum latest