Friday, 03 December 2010 16:11

Νίκη και μόνο νίκη στην Καβάλα...

Written by 
Δυο ημέρες έχουν απομείνει και η Καβάλα κόκκινη θα γίνει μες στην Καβάλα θα χοροπηδάμε για την ομάδα που τόσο αγαπάμε… 
Τα πούλμαν γεμίζουν αδέλφια, το ίδιο και το αεροπλάνο και ο κόσμος μας ετοιμάζεται ώστε να είναι πιστός σε ακόμα ένα ραντεβού με την ερυθρόλευκη φανέλα. 
Οπαδοί και «φίλαθλοι » του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι έτοιμοι να προσθέσουν άλλο ένα ταξίδι στο βιογραφικό τους και άλλο ένα έξοδο στον μηνιαίο προϋπολογισμό τους. Ούτε η πρώτη φορά είναι, αλλά ούτε και η τελευταία. Άλλωστε τα ιδανικά μας, η τρέλα μας και η αρρώστια μας για το ΘΡΥΛΟ δεν υπολογίζει ούτε χιλιόμετρα αλλά ούτε και έξοδα (σ.σ για να τα λέμε όλα εδώ δεν υπολογίζει άλλα και άλλα…)
Παρά την ήττα λοιπόν από την δικέφαλη μεταλλαγμένη ατάιστη κότα την προηγούμενη εβδομάδα στο Οακα, εμείς, στην Καβάλα θα πάμε. Και το μόνο που ζητάμε από τους καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές μας είναι να τα δώσουν όλα για την νίκη. Να ματώσουν για την Ερυθρόλευκη. Να παίξουν με πάθος, ψυχή, τσαμπουκά και δύναμη, να παίξουν δηλαδή με όλα τα βασικά στοιχεία του DNA μας. Με τα στοιχεία αυτά που έκαναν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ΘΡΥΛΟ.
Εάν κάνουν όλα τα παραπάνω θα είναι απίθανο να μην έρθει η νίκη σε αυτό το κρίσιμο εκτός έδρας ματς, απέναντι σε μια ομάδα ικανή για κάθε αποτέλεσμα φέτος.
Το παιχνίδι είναι πονηρό και οι καλοθελητές θα προσμένουν στραβοπάτημα μας. Για αυτό λοιπόν καλό θα είναι οι παίχτες μας να σεβαστούν την φανέλα για την όποια αγωνίζονται και δοξάζονται, να εκπληρώσουν την επιθυμία της διοίκησης για νίκη και να παλέψουν μέχρι τέλους για να ικανοποιήσουν τον δωδέκατο αλλά παντοτινό παίχτη, το κόσμο μας, την ΘΥΡΑ 7, εμάς…

Υ.γ 1 ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Y.γ 2 Νίκη και μόνο νίκη στην Καβάλα..

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια