Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010 12:43

Στο ίδιο έργο θεατές?

Written by x-ray7

Η ομάδα εδώ και χρόνια βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο με προπονητές που ήρθαν ως μεσσίες κι έφυγαν νύχτα. Προπονητές που ήρθαν για το καλό μας κι αποδείχτηκε ότι έκαναν την ομάδα χειρότερη απ' ότι ήταν και πάνω απ' όλα δημιούργησαν μία ομάδα με ηττοπάθεια. Φέτος ήρθε στην ομάδα ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσαν να φέρουν για να δημιουργήσει την ομάδα από την αρχή. Μια ομάδα με τσαμπουκά, αρχίδια και ψυχή. Μια ομάδα που θα δεθεί επιτέλους ξανά με τον κόσμο της και μια ομάδα που θα βγάζει ότι έβγαζαν οι ομάδες του ξανθού και έκαναν τον κόσμο να καυλώνει και να περιμένει πως και πώς να ξαναπάει στο ΣΕΦ για να δει 12 παίκτες να σκυλιάζουν και να μην σταματάνε πουθενά. Και τώρα βλέπεις τον κόσμο να βγαίνει από το ΣΕΦ μετά από αγώνα και νομίζεις ότι βγαίνεις από αίθουσα του κινηματογράφου. Ένα ΣΕΦ που έχει καταντήσει παιδική χαρά και πάνω απ' όλα έχει καταντήσει παιδική χαρά με την ευθύνη των Αγγελόπουλων! Παιδικό πάρτυ χωρίς κλόουν αφού μας σταμάτησαν και τον Θρυλέων..

 Ο κόσμος που παλιότερα γέμιζε το ΣΕΦ για πλάκα και έχει ακολουθήσει την ομάδα σε ΟΛΑ τα γήπεδα έχει ξενερώσει τόσο που ακόμα και με το Βάζελο αμφιβάλλω αν θα γεμίσει το γήπεδο φέτος. Κι όλα αυτά γιατί? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Το μόνο που θυμίζει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι η φανέλα. Ο κόσμος δεν έχει μιλήσει ακόμα γι' αυτό βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι η υπομονή εξαντλείτε ή μάλλον έχει εξαντληθεί και δεν σας παίρνει μερικούς για πολλά ακόμα.. Το πρόβλημα του κόσμου δεν είναι οι κούπες κύριοι Α.Ρ.Δ. που κάθε 3 και λίγο γράφετε άρθρα και λέτε για τον κόσμο που δεν γεμίζει το ΣΕΦ αλλά η ψύχη και η Πειραιώτικη μαγκιά που την είδε μόνο με τον Ξανθό και γι' αυτό δέθηκε τόσο πολύ μαζί του. Γιατί ο Ξανθός αντιπροσώπευε τον κάθε Ολυμπιακό είτε αυτός ήταν φίλαθλος είτε οπαδός όλοι γούσταραν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να παίζει Μπάσκετ. Όσοι δεν πήγαιναν γήπεδο γέμιζαν τις καφετέριες και έβγαιναν στους δρόμους κλείνοντας ΑΘΗΝΑ (άλλη μια απόδειξη ότι η ΑΘΗΝΑ ήταν, είναι και θα είναι ΚΟΚΚΙΝΗ), ΠΕΙΡΑΙΑ ακόμα και σε πόλεις τις επαρχίες γινόντουσαν πορείες μετά από μεγάλες νίκες.

 Όταν λοιπόν βλέπεις ότι ο μοναδικός που προσπαθεί είναι ο 35χρονος Νεστέροβιτς κι ο επί σειρά ετών παίκτης των μούλων πως γίνεται να δεθείς με αυτή την ομάδα? Πως γίνεται να έχεις απαιτήσεις από τον κόσμο όταν παιχνίδια όπως η Σαρλερουά κι ο ΠΑΟΚ τα κάνουν να μοιάζουν με ΑΓΓΑΡΕΙΑ και τα κάνουν ντέρμπυ αντί να τους έχουν στη σφαλιάρα από το 1 μέχρι το 40 και να μη δίνουν δικαίωμα στο κάθε τυχαίο? Κανονίστε όλοι σας μέσα στην ομάδα, από παίκτες και προπονητή μέχρι φροντιστή και γυμναστή και βάλτε κάτω το κεφάλι και δουλέψτε γιατί ο κόσμος μπορεί να αδιαφορεί αλλά κανείς δεν θα παίξει με την ομάδα της καρδιάς του και την αρρώστια μας. Δουλέψτε κι αφήστε τις δηλώσεις και τα blogs πριν να είναι αργά. Ο προπονητής αυτός δεν θα πάει όπως πήγαν οι άλλοι είτε σας αρέσει είτε όχι. Με τον καλό ή με τον κακό τρόπο.

 "My way or the highway" κι ο νοών νοήτο.

Members

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση