Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 04:09

Συντονισμένη "επίθεση" κατά του Ultras.gr

Written by
Πολυμετωπική "επίθεση" δέχτηκε ο ιστότοπος Ultras.gr τις τελευταίες δύο ημέρες. Δύο έγκριτοι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι των εφημεριδών "Sportday" και "Ελευθεροτυπία" εξαπέλυσαν την φαρμακερή και τρανή τους πένα κατά του Ultras.gr όλως τυχαίως ο ένας μετά τον άλλον, με αφορμή το άρθρο του X-ray για τον μπασκετικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ(;).

Μιας και το πρώτο άρθρο του κ. Γ. Ντετόπουλου απαντήθηκε, ας δούμε λίγο και το χτεσινό άρθρο του κ. Ν. Παπαδογιάννη.

Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς αναφέρεται σε "πεφωτισμένους ταγούς της κερκίδας" και ακόμα χειρότερα, κάνει ποιοτική ανάλυση της σύστασης του κόσμου που βρέθηκε στο ΣΕΦ την προηγούμενη βδομάδα! : "Ο κόσμος ήταν λίγος, ας πούμε 3.000, αλλά εκλεκτός κι ευπρόσδεκτος". Ο Κύριος Παπαδογιάννης λοιπόν χρησιμοποιεί το δικαίωμα του, σαν μπασκετικός πορτιέρης κριτής επιπέδου των θυρών του ΣΕΦ, να κρίνει τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο γήπεδο, αλλά ειρωνεύεται παράλληλα και χαρακτηρίζει "ανταρσία" όποιον οπαδό τολμήσει και κάνει κάποια κριτική, μέσω άρθρου, στην Διοίκηση της ομάδας!

Και εκεί είναι όλο το ζουμί μάγκες. Ο Κ. Παπαδογιάννης και οι όμοιοί του έχουν τρομάξει. Δεν είχαν καταλάβει την δύναμη του Διαδικτύου. Νομίζανε οτι για πολύ καιρό ακόμα, σαν άλλοι μεγάλοι και τρανοί opinion makers, θα καθοδηγούν μάζες και πως η άποψή τους θα περνάει αμάσητη στο "εκλεκτό κι ευπρόσδεκτο κοινό" που γι αυτό το λόγο και μόνο το προτιμάνε. Γιατί το ελέγχουν.

Παράλληλα με αυτό είναι σαφές οτι τώρα που η ομάδα μας δεν πάει και τόσο καλά, ορισμένοι προτιμούν να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο δείχνοτας ως ένοχο το Ultras.gr(!) για να γίνουν αρεστοί αλλού. Γιατί πολύ απλά νομίζουν οτι με το να χαιδεύουν τα δύο ζευγάρια αυτιά που κάνουν κουμάντο θα καταφέρουνε κάτι καλό για την πάρτη τους. Και τι πιο εύκολο από το να παραφράσεις ένα κείμενο οπαδού από το διαδίκτυο;

Υ.γ1: Όσον αφορά το πού είναι η θέση μας και το εαν είναι στο Καραισκάκη ή στο ΣΕΦ, επιτρέψτε μας να το κρίνουμε μόνοι μας οι οπαδοί. Επίσης επιτρέψτε μας να θεωρούμε "σημαία" όποιον γουστάρουμε εμείς, και όχι εσείς. Εκτός εαν εκτός από το να έχουμε άποψη απαγορεύεται κι αυτό.

Υ.γ2: Ορίστε και η θέση που πήρε ο γνωστός ερυθρολευκος μπλόγκερ DON (http://don-basketblog.blogspot.com) για το συγκεκριμένο θέμα:

*Το πόσο μεγάλη ΣΥΜΠΝΟΙΑ υπάρχει στον κόσμο μας φέτος, το πόσο πιστεύει στον Ντούντα αλλά ΜΟΝΟ αυτόν πλέον είναι εμφανές απο το ΣΕΦ που φυτοζωεί όλη την σεζόν αφού ο κόσμος έχει χάσει κάθε πίστη στο υπάρχον θέαμα, απο τις μεταξύ μας κουβέντες αλλά περνάει πλέον και στα γνωστά ΚΕΝΤΡΑ που ζορίζονται και πάνε ΠΑΛΙ να πουλήσουν την παραμύθα, που βλέπουν ότι δεν έχει πλέον Παναγιώτη " εγώ πρωτάθλημα απο αυτόν δεν χάνω ποτέ " Γιαννάκη αλλά έχει ένα τρελό, πεισματάρη, γέρο που το λέει η καρδιά του.

*Πως αποδυκνύεται αυτό??? Ορίστε 2 " αντικειμενικά " άρθρα που πάνε πάλι να στοχοποιήσουν μερίδες οπαδών μας, να διχάσουν την ήδη διαταραγμένη σχέση ΚΑΕ και κόσμου, να χωρίσει σε " στρατόπεδα " τον κόσμο, να βάλουν τα ζιζάνια στα μυαλά της διοίκησης που πέρσι βάζανε ακόμα και μέσα στην ομάδα.


Υ.γ3: Επειδή εμείς σεβόμαστε την δεοντολογία και δεν παραφράζουμε κείμενα, εδώ θα βρείτε το άρθρο του Κ. Παπαδογιάννη: http://sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=29819&autid=5&sn=13

Casually

Members

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση