Monday, 13 December 2010 10:06

Και τώρα το χρέος σας

Written by 
Δεν τέλειωσε το 2010 και να τα μας πάλι, μόνοι πρώτοι με τους τυχάρπαστους να κοιτάνε την πλάτη μας στο μοναδικό πράγμα που κοιτάνε πλάτη μας, στη βαθμολογία. Ο Θρύλος χωρίς πολλά πολλά ξεπέρασε το εμπόδιο του ατρομήτου και μετά το εκπληκτικό παιχνίδι του λαγού στην Τρίπολη βρέθηκε μόνος στην κορυφή της βαθμολογία. 
Στο Καραϊσκάκη αυτή την Κυριακή είδαμε αρκετές καλές στιγμές από το Θρύλο αλλά άξιος αναφοράς (πέρα από τον γνωστό θεαματικό Κέβιν Μιραλάς (είσαι ο καλύτερος γαμιάς) ήταν και ο Φούστερ. Πέρα από όσα έχουμε δει φέτος από αυτό τον παίχτη όπως πίεση σε όλο το γήπεδο και ωραίες μπαλιές είδαμε έναν παίχτη που ακόμη και όταν δέχεται δολοφονικά χτυπήματα από τσάτσους ξέρει όχι μόνο να σηκώνεται αλλά να τους τον φοράει κιόλας... Ένα μπράβο λοιπόν γι' αυτό κι ελπίζουμε σε τέτοια συνέχεια. 
Η κερκίδα δε κινήθηκε στα γνωστά υψηλά στάνταρ που έχουμε ως Θύρα 7 και ως Ολυμπιακοί όμως βοήθησε με το παραπάνω σε πολλά σημεία που έπρεπε την ομάδα. 

Από την άλλη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδαμε φιλοξενούμενους οπαδούς στο γήπεδο (που έχουμε φτάσει...). Δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο και άξιο αναφοράς ελπίζουμε όμως η πολιτική της παε μας αλλά και τον υπόλοιπων παε να αλλάξει και να μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλα τα γήπεδα και φυσικά να έρχονται και όλοι στο Καραϊσκάκη ή έστω όσοι δεν χάνουν το δρόμο προς αυτό...

Τώρα μπροστά μας έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι για να κλείσει ο πρώτος γύρος, το παιχνίδι στη Λάρισα. Τώρα, καινούργιο γήπεδο έχουμε, καινούργιο γήπεδο έχουν, τα μεγέθη δεν είναι πολύ μεγάλα στα εισιτήρια που ακούγονται κι ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να πάμε και να έρθουν... δύσκολα όμως... το γιατί δε μπορούμε να το καταλάβουμε και ότι και να ειπωθεί δε θα το καταλάβουμε . Όταν χρόνια ολόκληρα γινόντουσαν μετακινήσεις με πολύ χειρότερες συνθήκες και μεταφοράς και φιλοξενίας από την αστυνομία αλλά και με περισσότερες μανούρες γινόντουσαν μετακινήσεις και τώρα δε γίνονται τίποτα δε μπορούμε να καταλάβουμε. Χωρίς να το κουράζει κανείς αυτή η αγωνιστική προσφέρεται για μια πολύ καλή μικρή εκδρομή και όποιος δε μπορεί να την αναλάβει απλά δε κάνει για το άθλημα, απλά και όμορφα.

Θα επανέλθουμε με περισσότερα.

Ultras!!

Υγ: Όχι ΑΡΔ ΔΕΝ είναι ανακοίνωση της 7 αυτό το κείμενο, ούτε θέσεις της. Ένα γαμημένο απλό άρθρο είναι κουφάλες....
Υγ2: Λευτεριά στους οπαδούς!! 
Υγ3: Κάποτε τα μαγαζιά με κάθε μηχανή δίνανε δώρο κράνος, τώρα η κρίση μάλλον έφερε το ανάποδο, με κράνος δώρο μηχανή.... 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια