Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2011 16:08

Έχεις δύναμη σου Ολυμπιακέ...!

Written by
Υπάρχουν στιγμές που το πέταλο μας πραγματικά βγάζει φωτιές. Η κερκίδα μας κατά γενική ομολογία εδώ και μια 5ετία πάει απο το καλό στο καλύτερο, χωρίς να υπάρχει ταβάνι στις προσδοκίες μας και κάνοντας πάντα ότι χρειάζεται για το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Η παρουσία όλων μας στο ιερό αυτό πέταλο πρέπει να γεμίζει όλους μας με ευθύνες απέναντι στο όνομα και στην ιστορία του. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον δικό μας αγώνα όποια και αν είναι η απόδοση της ομάδας η το αποτέλεσμα, δίνοντας ο καθένας ότι μπορεί. Οι σημαίες, τα καπνογόνα, χωρογραφίες και οτιδήποτε άλλο, απλά δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα, αυτό που πραγματικά όμως χρειάζονται οι παίκτες είναι η φωνή μας και η γενική συμμετοχή μας στο παιχνίδι είτε με τραγούδι, είτε με καντήλια, είτε με σφυρίγματα-γιουχαρίσματα.
Είμαστε ίσως οι μοναδικοί που έχουμε τόσο μεγάλη συμμετοχή σε κάθε ματς και σε κάθε φάση του. Είναι στο χέρι όλων μας να ανεβάσουμε ακόμα περισότερο τον πήχη και να τον φτάσουμε όσο μπορούμε πιο κοντά στο όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Το πόσοι σε Ελλάδα και εξωτερικό μας ζηλεύουν και μας παραδέχονται είναι γνωστό. Δεν είναι τυχαίο πως απο όποιο γήπεδο και αν έχουμε περάσει, το έχουμε κάνει Καραϊσκάκη. Είτε ριζούπολη, είτε οακα, είτε στην επαρχία κατά καιρούς. Ποιός ξεχνάει άλλωστε εποχές που το οακα όχι απλά έβγαζε φωτιές αλλά δεν πρέπει να έχει ξαναζήσει τέτοιες στιγμές. Είναι γεγονός πως αυτό το γήπεδο είμαστε οι μόνοι που κατάφεραν άλλωστε να το κάνουν έδρα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΔΡΑ!!! Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ξέρει να είναι δίπλα στην ομάδα ειδικά στα δύσκολα. Εκεί είναι που το παίρνει προσωπικά και βάζει πλάτες σε κάθε εμπόδιο. Είναι πλέον τόσα πολλά τα συνθήματα, που μπορούμε όχι απλά να στηρίξουμε την ομάδα, αλλά να κάνουμε όλο το Καραϊσκάκη να χοροπηδάει. Θα λέμε εδώ κατά καιρούς διάφορα για τη κερκίδα μας με σκοπό πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, 2-3-10-100 δεν κάνουν τη διαφορά σε αυτό που όλοι επιθυμούμε να πετύχουμε. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως το εισιτήριο μας στο γήπεδο, σημαίνει και 90λεπτη συμμετοχή με τη φωνή μας, αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της παρουσίας μας στα πέταλα...

Υ.γ 1 ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ!

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση