Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011 14:08

Απάντηση στους δυτικούς πουθενάδες - Μέρος 2ο

Written by Δυτικά Προάστεια 7

Είχα καιρό να μπω στην ιστοσελίδα των πουθενάδων στα δυτικά και η αλήθεια είναι ότι γέλασα αρκετά, γιατί νομίζουνε ότι ζούμε σε άλλες περιοχές ή σε άλλο πλανήτη, γι'αυτό ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..

1. "Το 2006 μετά από κοινή πορεία πολλών χρόνων σε δρόμους και σε γήπεδα, τρία ιστορικά κλάμπ, του Περιστερίου, της Πετρούπολης και των Ν.Λιοσίων έγιναν ένα.." Ποια ιστορικά κλάμπ ρε ? μιλάμε για μέτα το 2000 ? μετά το 2000 όσες προσπάθειες κάνατε να ανοίξετε κλαμπ σε Λιόσια και Πετρούπολη, δεν αντέξανε πάνω από 3 μήνες το καθένα, ειδικά στα λιόσια γελάμε ακόμα..που πιο πολλοί πατησιώτες ερχόντουσαν στο κλαμπ σας, παρά λιοσιότες η πετρουπολιότες...Εμείς είμαστε σαν Θυρά 7 στεγασμένοι στα Λιόσια από το 1991 και στην Πετρούπολη ... Τώρα τι προσπαθείτε να αποδείξετε δεν έχω καταλάβει... Μάλλον προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι υπάρχετε!

Πάμε στα καλά τώρα ( εδώ έκλαψα από τα γέλια) απάνταω στο κείμενο που έχει αναρτηθεί εδώ (http://www.westblock13.com/v1/index.php?option=com_content&view=article&id=6:-12112010&catid=7:announcements&Itemid=4)

  1. Το κλαμπ γνωρίζουμε πολύ καλά που είναι, το επισκεφτήκαμε το καλοκάιρι αλλά το αποτέλεσμα γνωστό , η δεύτερη επίσκεψη ήταν πριν λίγο καιρό και είμαι σίγουρος ότι την θυμάστε εκτός και αν έχετε αμνησία..
  2. Τον Σεπτέμβρη κάναμε μια προσπάθεια και ανοίξαμε σαν Δυτικά προάστεια στην Καβάλας (Περιστέρι-Χαιδάρι) αλλά κλείσαμε με το γνωστό για εσάς πλέον τρόπο..ξέρετε μετά τις 3 το βράδυ…
  3. Επειδή πλέον αυτή η καραμέλα με τις ηλικίες έχει καταντήσει κουραστική...από την στιγμή που σαν σύνδεσμος δίνετε τις μπλούζες σας στα μέλη σας, οφείλουν να έχουν τα κότσια να τις φοράνε και να έχουν τ'αρχίδια να τις υπερασπιστούν...οπότε το φταίξιμο είναι δικό σας και όχι δικό μας...όπως και εσείς έχετε ψυρίσει άτομα μικρότερης ηλικίας...
  4. Πέρσι στο μπάσκετ η αλήθεια είναι ότι δεν ήρθαμε...αλλά δεν φταίγαμε εμείς...δυστυχώς δεν είμαστε όλοι δημότες Περιστερίου και δεν είχαμε την δυνατότητα να προμηθευτούμε εισιτήρια (είχε αναρτηθεί ανακοίνωση από το τμήμα του Περιστερίου, αν θέλετε πηγαίντε και ζητήστε την, ξέρετε εσείς..)
  5. Το κλαμπ στην Πετρούπολη όπως το γνωρίζετε άλλωστε (ειδικά μερικοί από εσάς πολύ καλα), δεν ειναι μεσοτοιχία με το τμήμα αλλά μας χωρίζουν 2 στενά..και σίγα μην σας ρωτάμε που και πως θα ανοίξουμε, δεν κατάλαβα..
  6. Πριν μια εβδομάδα παίζατε στο Περιστέρι μπάσκετ..και καμαρώνετε που κάνατε πορεία από το μετρό μέχρι το γήπεδο, που η απόσταση είναι 2 λεπτά...δεν ξέρω αν πρέπει να σας τιμάει η όχι αυτό...μετά το ματς όμως που ? πουθενά...εξαφανιστήκατε σε κλάσματα δευτερολέπτου…ε τόσα χρόνια το ξέρετε το επάγγελμα, δεν ήταν και δύσκολο ε?
  7. Δύσκολοι καιροί για ταμπέλες ε? πως γίνεται να το λες αυτό από την στιγμή που όλα τα κλαμπ σας, πλην του west block, έχουν πινακίδες..και από την στιγμή που έχεις κλαμπ 100 μέτρα από την γάδα, που έχει κανονικά πινακίδες ?
  8. Τελευταίο υστερόγραφο... Αναφέρεστε σε ένα κλαμπ που μάλλον έχει γίνει κακό σπυρί στον κώλο σας..πήγατε να μας κλείστε με πουστιά αλλά δεν σας πέρασε. Ελάτε και μια φορά που είμαστε ανοιχτά και μαζεμένοι τι φοβάστε ? επειδή στέλνετε ρουφιάνους και σας λένε ότι έχουμε κόσμο ?? εκεί θα δείξετε τι κότσια έχετε( εδώ γελάμε..) και να φανταστείτε πόσο άσχετοι είστε...γράφετε ΝΔ 50 % δεν ξέρω πριν πόσα χρόνια και τα νέα λιόσια(Ίλιον) είχαν δήμαρχο νέο δημοκράτη, αλλά έτσι κι’αλλιώς εμείς με πολιτικά δεν ασχολούμαστε..είχαμε τα κότσια και κόσμο που στήριξε το κλαμπ και μείναμε ανοιχτοί..Άντε κορίτσια περαστικά..οι δρόμοι είναι εκεί έξω, και όταν είμαστε εμείς στην γύρα, εσείς είστε στα σπίτια σας και παίζετε τις κουμπάρες... Περαστικά...
 

Members

Επόμενοι Αγώνες

No events to display

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση