Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 00:03

Η λασπολογία έχει και τα όρια της

Μερικές φορές πρέπει να λέμε και ένα δυο πράγματα παραπάνω προς αποκατάσταση της αλήθειας, για να απαντάμε στους διάφορους επαγγελματίες αρθρογράφους, στους διάφορους περίεργους σχολιογράφους καθώς και στους διάφορους επαγγελματίες ρεπόρτερ του καναπέ, που κάνουν την δουλειά τους ανακυκλώνοντας κείμενα και κάνοντας ο ένας clopy paste στην δημοσίευση του άλλου.

Το ποιοι είμαστε, το τι ρόλο βαράμε και το εάν οικονομάμε, δεν χρειάζεται να το απαντήσουμε εμείς. Ρωτήστε στην πιάτσα να σας πουν...

Τους προκαλούμε όμως, τους δύσπιστους, να έρθουν να μας βρουν μέσα και έξω από το γήπεδο να δουν πως τα βγάζουμε πέρα βιοποριστικά και μετά να βγουν να πουν στο κόσμο την γνώμη τους.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μπας και μάθουν και αυτοί δυο πραγματάκια για εμάς και τα άλλα ερυθρόλευκα site.

Καταρχήν το Ultras.gr είναι εδώ και δώδεκα χρόνια στο πλευρό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της ΘΥΡΑΣ 7.

Μιλάμε για μια εποχή όπου τα ερυθρόλευκα site ήταν λίγα και ήταν ως επί το πλείστον οπαδικά.

Τότε που εσείς ΑΡΔ το ίντερνετ μόνο το ακούγατε και δεν το κατείχατε.

Τότε που τον αγώνα μας για την προώθηση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ιδέας τον κάναμε εμείς και μερικά ακόμα site που στην πλειοψηφία τους δεν υπάρχουν σήμερα.

Από το 2000 λοιπόν στηρίζουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (και στο ίντερνετ) και κάθε προσπάθεια που κάνει μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Σε ερασιτεχνικά και επαγγελματικά αθλήματα ανεξαρτήτως αντιπάλου, μια ματιά στην κερκίδα θα σας πείσει ότι εμείς είμαστε εκεί.

Εκεί με την σημαία μας, με τα κασκόλ μας, με τα πανό μας, τα τύμπανα μας και τα καπνογόνα μας.

Εκεί με μοναδικό σκοπό να τραγουδάμε και να στηρίζουμε την ομάδα στο γήπεδο.

Εμείς την ψάχνουμε καλά την ιστορία του συλλόγου και το κάνουμε με συστηματική δουλειά εδώ και 3-4 περίπου χρόνια για αυτή την υπόθεση και γενικά την ιστορία του Ολυμπιακού, με ατελείωτες ώρες ψαξίματος σε βιβλία, περιοδικά, ομοσπονδίες, ψηφιακές βιβλιοθήκες, στο μουσείο μας και όπου αλλού μπορούμε να βρούμε ιστορικές πληροφορίες και όλα αυτά άπ΄τον ελεύθερο χρόνο και χωρίς καμιά οικονομική απολαβή.

Υ.γ 1 Αλήθεια αγαπητοί σχολιογράφοι υποστηριχτές του ACTA, του SOPA και του PIPA, από πότε απαγορεύεται σελίδα οπαδών να αναγράφει το όνομα της ομάδας στην οποία είναι αφιερωμένη?

Y.Γ. 2 Όπως μια βραδιά εμφανιστήκατε όλες εσείς οι διάφορες ερυθρόλευκες επαγγελματικές σελίδες πριν λίγα χρόνια , έτσι μια βραδιά στα δύσκολα θα μας αφήσετε.

Υ.Γ 3 Η βασική και μεγάλη διαφορά μας είναι ότι εμείς ζούμε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ενώ εσείς ζείτε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Το άκουσμα της είδησης του θανάτου, του μεγάλου από όλες τις απόψεις Λεωνίδα Ανδριανόπουλου μούδιασε τον εγκέφαλο μας. 
Βλέπετε ο κυρ Λεωνίδας ή "στραβοσουγιάς" όπως ήταν το παρατσούκλι του ήταν ο τελευταίος εν ζωή από την θρυλική πεντάδα των αδελφών Ανδριανόπουλων καθώς και ο τελευταίος από την χρυσή πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού μας πού τα είχε δει και τα είχε ζήαει όλα.
Από χτες η ερυθρόλευκη οικογένεια και ο Πειραιάς είναι σε ρυθμούς πένθους και θλίψης για το χαμό του κυρ Λεωνίδα.
Τα λόγια είναι φτωχά πολλές φορές για να μεταδώσουν τα συναισθήματα μας.
Ο άνθρωπος αυτός, μέχρι χτες, ήταν ο πιο σημαντικός ιστορικά άνθρωπος εν ζωή για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Τι να πρωτοπούμε για τον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο. Θα πούμε λίγα λόγια που ελπίζουμε να δώσουν στους νεότερους να καταλάβουν πόσο ιστορικό πρόσωπο ήταν για τον Ολυμπιακό μας ο Λεωνίδας.

Καταρχάς γνώριζε τον Ολυμπιακό πριν ακόμα δημιουργηθεί και ονομαστεί έτσι. Γνώριζε δηλαδή από πρώτο χέρι το παρασκήνιο της δημιουργίας του συλλόγου που εμείς σήμερα λατρεύουμε. Από τότε που συζήταγαν  τη συγχώνευση των δύο πειραϊκών σωματείων, του Αθλητικού και ποδοσφαιρικού συλλόγου Πειραιώς   (Πειραϊκός Ποδοσφαιρικός Όμιλος) και του ομίλου φιλάθλων Πειραιώς.

Την ιστορική μέρα  10 Μαρτίου 1925 ήταν έξω από το καφενείο του Μοίρα, μιας και επειδή ήταν ανήλικος δεν του είχε επιτραπεί η είσοδος. Δεν έχει σημασία όμως, το θέμα είναι ότι ήταν εκεί και άκουγε τα χειροκροτήματα την ώρα που ο Νότης Καμπέρος και ο Μιχάλης Μανούσκος  βάφτιζαν το νέο σύλλογο με την ονομασία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Έχει ζήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ από το πρώτο επίσημο αγώνα που έδωσε στην ιστορία του  με την ομάδα του γαλλικού πολεμικού πλοίου Ζαν ντ' Αρκ, στις 30 Απριλίου 1925 στο Ποδηλατοδρόμιο, την οποία νίκησε με 6-0 έως και σήμερα.
Μπορείτε να διανοηθείτε το τι είχε δει αυτός ο άνθρωπος σε αθλητικό επίπεδο?

Είχε δει το Καραΐσκάκη σε όλες τις μορφές του, από τότε που ήταν αλάνα και είχε καρβουνόσκονη, έως και σήμερα που είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα.  
Είχε δει όλους του παίχτες που έχουν παίξει στην ιστορία του συλλόγου
Είχε ζήσει το έργο όλων των διοικήσεων
Είχε δει όλες τις φανέλες μας στο πέρασμα των χρόνων να αγωνίζονται.
Είχε ζήσει την εποχή που η φανέλα δεν είχε επάνω χορηγό παρά μόνο το δαφνεσταφανομένο έφηβο στο στήθος.
Είχε ζήσει την δημιουργία του ύμνου της ομάδας μας  "Φεύγατε από εμπρός" αλλά και του νεότερου "Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ"
Είχε ζήσει όλες  τις κακές στιγμές και τα προβλήματα του συλλόγου από την ημέρα ίδρυσης του έως και σήμερα.
Είχε ζήσει όλες τις καλές στιγμές της ομάδας μας, είχε βάλει το λιθαράκι του στο οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και φρόντισε  μαζί με τα αδέλφια του και τους άλλους συμπαίχτες του να βάλουν τα θεμέλια για αυτό που όλος ο κόσμος σήμερα ονομάζει ΘΡΥΛΟ.
Είχε ζήσει την δημιουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου μας
Είχε ζήσει ότι μπορείτε να φανταστείτε γύρω από τον Ολυμπιακό από πριν την ίδρυση του έως και σήμερα.

Αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο, ιστορικό πρόσωπο για την σημερινή ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μιας και είναι ο τελευταίος μιας άλλης εποχής, τότε που οι παίχτες έπαιζαν για την περηφάνια τους και την φανέλα  τιμούμε με αυτό το άρθρο.

Γιατί εμείς οι Γαύροι τους θρύλους δεν τους κλαίμε, μόνο τους τιμούμε.

Θα κλείσουμε το κείμενο αυτο με δυο λόγια του που χτυπούν στην καρδιά κάθε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

"Ο Ολυμπιακός είναι λατρεία. Εμείς τον φτιάξαμε και θα τον αγαπάμε μέχρι να πεθάνουμε...."


Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 21:13

Παρά την ήττα συνεχίζουμε.

Ήττα του ΘΡΥΛΟΥ στην Αλεξανδρούπολη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών βόλεϊ. 
Η ομάδα μας πήγε να κάνει Θρυλική ανατροπή απο 2 - 1 σέτ και απο 14 - 12 στο 5ο, αλλά... 
Δεν πειράζει συνεχίζουμε γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε γεννημένοι για να κυνηγάμε πρωταθλήματα και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Μπράβο στα αδέλφια μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα. 
Τα σετ: 18-25, 25-22, 25-22,17-25,16-14

Ολυμπιακός (Γιάννης Καλμαζίδης): Χιμένες 19 (16/27 επ., 3 μπλοκ), Πετρέας 9 (7/11 επ., 2 μπλοκ), Φιλίποφ 3 (2/2 επ., 1 μπλοκ), Νοβότνι 24 (16/27 επ., 4 μπλοκ, 4 άσοι, 44% υπ. - 44% άριστες), Ανδρεάδης 9 (6/10 επ.,2 άσοι, 1 μπλοκ), Πίντο 9 (7/15 επ., 2 μπλοκ, 74% υπ. - 68% άριστες), Κουζούνης -λ (83% υπ. - 59% άριστες) / Κοκκινάκης 1, Κανέλλος 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Λιβαθηνός. 
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 21:08

Μπαοκ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 52-65

Με νίκη 52 - 65 απέναντι στο Μπαοκ για την πρεμιέρα της Α1 στο μπάσκετ, ξεκίνησε το πρωτάθλημα για την ομάδα μας. 
Άνετη επικράτηση για τον Θρύλο, απέναντι στις Τζούλιες του Βορρά.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 30-36, 43-50, 52-65


Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 16, Άντιτς 2, Σπανούλης 18, Χάουαρντ, Κέσελ 2, Γκετσεβίτσιους 3, Γλυνιαδάκης 6, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 3, Μάντζαρης 7 (1), Σλούκας, Κατσίβελης.
Η στιγμή που περιμέναμε από την λήξη της περσινής αγωνιστικής χρονιάς έφτασε.
Η ώρα που θα γεμίσουμε το Καραΐσκάκη για να παρακολουθήσουμε την ομάδα μας σε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση είναι μπροστά μας.

Βέβαια τα δεδομένα δεν είναι όπως ακριβώς θα τα επιθυμούσαμε. Η ομάδα μας είναι απροετοίμαστη μιας και λείπουν παιχνίδια από τα πόδια των παιχτών μας, σε αντίθεση με τους Γάλλους αντιπάλους μας οι οποίοι έχουν 5 -6 επίσημα ματς στα πόδια τους.

Τα παραπάνω τα αναφέρουμε για να καταλάβετε ότι την Τρίτη το βράδυ ο βαθμός δυσκολίας του ματς είναι μεγάλος και το έργο της ομάδας μας πολύ δύσκολο.
Η αποστολή της ομάδας μας για να εχει επιτυχία θελει την στήριξη σε μέγιστο βαθμο από την ΘΥΡΑ 7 και τον υπόλοιπο κόσμο μας που θα είναι στο γήπεδο.
Ο κόσμος θα δώσει ώθηση στην ομάδα στο ξεκίνημα του ματς και ο κόσμος θα κρατά και θα στηρίζει στα δύσκολα λεπτά.

Οπότε για όσους κατηφορίσουν την Τρίτη το βράδυ στο Καραΐσκάκη,  καλό είναι να έχουν στο μυαλό τους τα παρακάτω.

- Την Τρίτη ο πρώτος παίχτης του  γηπέδου θα είναι ο δωδέκατος.
- Ο σκοπός μας είναι η ΝΙΚΗ και μόνο η ΝΙΚΗ.
- παρακολουθούμε το ματς και ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ σε αυτό (ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ κάθε φορά που η Μαρσειγ έχει την μπάλα στην κατοχή της και σπρώχνουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στον δρόμο της επιτυχίας με τις ΦΩΝΕΣ μας και τις ΙΑΧΕΣ μας)
- Δεν περιμένουμε τον διπλανό μας να φωνάξει αλλά φωνάζουμε εμείς πρώτα και σπρώχνουμε  και τον διπλανό μας να κάνει το ίδιο (σ.σ  με ωραίο τρόπο, τουλάχιστον την πρώτη φορά).

Με λίγα λόγια την Τρίτη το βράδυ πάμε στο γήπεδο και ματώνουμε τα λαρυγγια μας.

Το καταλάβατε?

ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗ.

Είναι σημαντικό για το συγκεκριμένο ματς να το έχετε όλοι στο μυαλό σας από πριν και να κάνετε  ξήγα στο παρεάκι που θα έρθετε μαζί στο γήπεδο, ότι την Τρίτη το Καραΐσκάκη θα είναι στον αέρα από τις φωνές μας,
με μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα την ΝΙΚΗ και μόνο την ΝΙΚΗ.

Με  ή χωρίς καπνογόνα...
Με ή χωρίς coreo ...
Εμείς θα τραγουδάμε άρρωστα...
Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

υ.γ 1 ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ δυνατά απο το βάθος της καρδιάς μας για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
υγ.2 αποδοκιμάζουμε τους Γάλλους
υγ 3 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ομάδα λαϊκή λέει η ιστορία μας και ένα από τα συνθήματα μας.

Το πόσο λαϊκή βέβαια είναι εν έτη 2011 είναι ένα θέμα που θα πρέπει κάποια στιγμή να το εξετάσουμε.

Παρακολουθήσαμε την ανακοίνωση τύπου του Ολυμπιακού που πληροφορεί το κόσμο για τις τιμές των εισιτηρίων του champions league και με μεγάλη απογοήτευση είδαμε νούμερα που δεν ανταποκρίνονται στην Ελληνική πραγματικότητα και την οικονομική κατάσταση της κοινωνίας μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση λέει ότι :

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φιλάθλους για τις τιμές των εισιτηρίων σε κάθε ματς του CH.L αναλυτικά οι τιμές:

Αυτά ξεκινούν από 25 ευρώ και είναι στις θύρες 3,6,7,21,22,23,24,25,
με 40 ευρώ στις θύρες 1,2,8,9,19,20,26,27
Επίσης 10,18 θα έχουν 50ε
ακόμα στις θύρες 28,35 στα 60ε ,
οι θύρες 11,17,29,34 στα 90ε
οι θύρες12,16 στα 100ε
επίσης στα 125ε θα βρίσκονται οι θύρες 14,15,30,33
Τέλος το ακριβότερο εισιτήριο κοστίζει 250 ευρώ και είναι στα VIP!

Για όσους διαβάζουν και πίσω από τα γράμματα η ανακοίνωση μόνο λαϊκή πολιτική δεν δείχνει.
Εν μέσω κρίσης λοιπόν για να παρακολουθήσει κάποιος τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο περιβόητο champions league θα πρέπει να δώσει σχεδόν ένα μεροκάματο για να πάρει μια θέση στο πέταλο που φιλοξενεί την 7 ή την επαρχία.

Από εκεί και πέρα αν κάποιος θελήσει να κάτσει σε μια θύρα με καλύτερη επαφή με τον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να δώσει από ένα  έως εννιά μεροκάματα και όλα αυτά μόνο για να μπει στο γήπεδο και χωρίς πάντα να υπολογίζουμε τα λοιπά έξοδα όπως διατροφή, βενζίνες κτλ που συνοδεύουν κάθε επίσκεψη οπαδού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Καραΐσκάκη.

Ηθικόν δίδαγμα : Αν αγαπάς το ΘΡΥΛΟ βάλε το χέρι στην τσέπη βαθιά για να τον δεις και από κοντά και άμα δεν αντέχει η τσέπη τράβα στην tv και ίσως να τα καταφέρεις την επόμενη αγωνιστική.
Ξεκινά λοιπόν το πρωτάθλημα Ελλάδος για την αγωνιστική χρονιά 2011 -2012.

Το οποίο ξεκινά , όχι γιατί οι ομάδες και η διοργανώτρια αρχή είναι έτοιμη.

Αλλά επειδή τα επιχειρηματικά συμφέροντα (βλέπε Nova) είχαν καταλάβει που πάνε να μπλέξουν και είχαν βάλει ρήτρα 4 εκ ευρώ ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τέλος Αυγούστου.

Κουτσά στραβά όμως το πρωτάθλημα  ξεκινά έστω και χωρίς τον Πρωταθλητή

Ο πρωταθλητής βλέπεται δεν έχει αντίπαλο,  εδώ και πολλά χρόνια , αλλά τώρα κυριολεκτικά , να αντιμετωπίζει τις 2 πρώτες αγωνιστικές.

Τραγελαφικές καταστάσεις που κάνουν τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πλανήτη να χαμογελά και να αναρωτιέται πως λένε την χώρα αυτή που δεν μπορεί να διοργανώσει ούτε καν ένα πρωτάθλημα. Από Μπου αρχίζει και τελειώνει σε ρδέλο.

Γιατί καλός ή κακός μόνο μπουρδέλο μπορεί να χαρακτηριστεί  η κατάσταση η οποία βιώνουμε.
Αλλά την  μοναδική αυτή  ευκαιρία καλό είναι να την εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε  μια αίτηση να μπούμε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες σαν η πρώτη χώρα στο κόσμο στην οποία ξεκινά το πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουμε πλήρως της ομάδες που θα το απαρτίζουν.

Από εκεί και πέρα έχουμε και τον κάθε παπάρα να βγαίνει στα ΜΜΑ (Μέσα μαζικής αποβλάκωσης) και να λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Να πάρει αναβολή η πρεμιέρα ο ένας, να μην γίνει καθόλου το πρωτάθλημα ο άλλος , να ξεκινήσει σε δυο εβδομάδες ή σε ένα μήνα ο άλλος κτλ.
Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει ακόμα είναι να "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Από την άλλη τα θεσμικά όργανα να παίζουν το... (ότι έχουν τέλος πάντων ) και δεν μπορούν να βγάλουν μια κοινή απόφαση, Άλλα λέει η superleague και άλλα λέει η ΕΠΟ. Μέσα στο γενικό χαμό τσουπ και το κράτος, το οποίο θυμήθηκε ότι και αυτό πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και ζητά κάθαρση από τους βρώμικους παράγοντες του ποδοσφαίρου .Φυσικά και  είναι προφανές ότι το κράτος θα ακολουθήσει  την ίδια, δοκιμασμένη πολιτική που μας έκανε και σωθήκαμε από τους βρώμικους βουλευτές και υπουργούς.

Όλοι λοιπόν, ειδικοί και μη μιλούν για ποδόσφαιρο.

Αλλά κανείς δεν μιλά για την μπάλα.
Κανείς δεν μιλά για συστήματα, παίχτες, στιγμές, κερκίδες, γήπεδα,  για την μαγεία του ποδοσφαίρου τέλος πάντων ρε αδελφάκι μου.

Όλοι μιλούν για ΣΤΟΙΧΗΜΑ, παράγκες, διαιτησία ,λεφτά , τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες, κολεγιές και εξαρτήσεις.
Μιλούν δηλαδή για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ αλλά οι ΟΠΑΔΟΙ πρέπει να είμαστε οι μόνοι που δεν το θέλουμε έτσι γιατί οι άλλοι...βλέπουμε πως το κατάντησαν.

Και οι διοικούντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου μας λένε μετά ότι θέλουν τα γήπεδα γεμάτα, αλλά ξεχνούν ότι με όλα αυτά τα καμώματα τους έχουν κάνει το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας να μην θέλει να ασχολείται με το άθλημα και γυρνούν μετά και μας λένε για την καραμέλα της βίας, την οποία όμως οι ίδιοι δημιουργούν.

Οι εναπομείναντες βέβαια φίλοι του ποδοσφαίρου και οι οπαδοί  που θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο και θα αντισταθούν στις προσφορές της nova θα έχουν την απόλαυση να παρακολουθούν αγώνες σε μοντέρνα γήπεδα, με άψογους αγωνιστικούς χώρους, μοναδικές παροχές για τους φιλάθλους και με μοναδικά, σπάνιου ταλέντου αστέρια  να οργώνουν τον αγωνιστικό χώρο.


Αλλά αλήθεια μιας και  ανέφερα πριν τα γήπεδα, μήπως έγινε καμιά βελτίωση  τώρα το καλοκαίρι ή πιστεύει η superleague ότι τα γήπεδα της είναι έτοιμα από κάθε άποψη να φιλοξενήσουν το αστραφτερό  της πρωτάθλημα.

Αλλά ξέχασα το πρόβλημα που δεν έχουν γίνει οι βελτιώσεις είναι ότι στις κερκίδες ανάβουν καπνογόνα και μέχρι να σταματήσουν να ανάβουν, οι παράγοντες σε αντίδραση απέναντι στους οπαδούς δεν θα βελτιώνουν τα γήπεδα.Με το μισό μας μυαλό εδώ και το άλλο μισό να ταξιδεύει στα αστέρια του champions league, ζούμε σε δυο παράλληλες πραγματικότητες.
Απ την μια superleague με γήπεδα χωράφια, χωρίς wc και παροχές, αποδυναμωμένες ομάδες, αναδιοργάνωση σε κάθε επίπεδο και χωρίς το  δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης.
Απ την άλλη champions league, με γήπεδα προδιαγραφών ,γερές ομάδες, οργάνωση και φυσικά ελεύθερες μετακινήσεις για τους οπαδούς.

Δεν το χωράει ώρες ώρες το μυαλό μου , το γιατί με αναγκάζουν όλοι αυτοί οι άχρηστοι διοικούντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου να ζω σε δυο πραγματικότητες
Στην Ελληνική και την Ευρωπαϊκή.

Ίσως να είναι αυτό που μου έλεγε ένα βράδυ ένας φίλος  κοντά στην  μπούκα του λιμανιού κοιτώντας προς το λιοντάρι.
"Εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ limanisie είμαστε γαμώ τους οπαδούς  αλλά σε λάθος χώρα."
Ναι αλλά με την σωστή ομάδα συμπλήρωσα εγώ.

Και έτσι είναι αδέλφια, ξεχωρίζουμε σαν την μύγα μες στο γάλα σε αυτό το πρωτάθλημα.
Σαν ομάδα, σαν διοίκηση, σαν κόσμος, στα πάντα. Οι άλλοι είναι ανύπαρχτοι και διαλυμένοι  και εμείς το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο έτσι δεν τους θέλουμε, εμείς τους θέλουμε δυνατούς και οργανωμένους, γουστάρουμε τον υγιή ανταγωνισμό και θέλουμε μέσα στο γήπεδο να έρθουν να μας δείξουν τα καρύδια τους, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει μόνο στραγάλια μπορούν να μας δείξουν.

Σε κάθε περίπτωση καλό πρωτάθλημα, καλή αγωνιστική χρονιά και ο ΘΡΥΛΟΣ μας θα είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ξανά.
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 23:26

Κλήρωση για μάγκες

Έγινε η κλήρωση του champions league και η κληρωτίδα μας έφερε αντιμέτωπους με τρεις πραγματικά καλές ομάδες, με γερές έδρες και ενδιαφέροντες οπαδούς.

Άρσεναλ, Μαρσέιγ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Μπορούσια Ντόρτμουντ έγραψε η κλήρωση στον 6ο όμιλο.

Κλήρωση δύσκολη, θεωρητικά και πρακτικά, αλλά εμείς για αυτό ζούμε, για να βλέπουμε το ΘΡΥΛΟ να μάχεται στα δύσκολα.
Kλήρωση για μάγκες παίχτες λοιπόν αλλά και για μάγκες οπαδούς μιας και επιβάλλεται να ματώσουν αρκετά τα λαρύγγια για να πάρουμε την μάχη της κερκίδας στα εκτός έδρας ματς.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League:

1η αγωνιστική / 13 Σεπτεμβρίου: Ολυμπιακός - Μαρσέιγ
2η αγωνιστική / 28 Σεπτεμβρίου: Άρσεναλ - Ολυμπιακός
3η αγωνιστική / 19 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ
4η αγωνιστική / 1 Νοεμβρίου: Ντόρτμουντ - Ολυμπιακός
5η αγωνιστική / 23 Νοεμβρίου: Μαρσέιγ - Ολυμπιακός
6η αγωνιστική / 6 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός - Άρσεναλ

Η απαίτηση του λαού μας είναι οι παίχτες μας να δώσουν το 101% των δυνάμεων τους και στα 6 ματς της διοργάνωσης και απο εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε στους αντίπαλους μας καυτές και αξέχαστες βραδιές στο καμίνι του Πειραιά και εξάντληση όλων των εισιτηρίων που δικαιούμαστε, στα εκτός έδρας ματς για να μάθουν Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί τι πάει να πει αρρώστια, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΘΥΡΑ 7.
Παρακολουθούμε  καθημερινά την ιστορία  με τα στημένα παιχνίδια και τους διεφθαρμένους παράγοντες.

Παρακολουθούμε και την αγωνία κάποιον να μπλέξουν όσο πιο πολύ και όσο πιο γρήγορα  γίνεται τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στην ιστορία αυτή.
Τα παρακολουθούμε με καθαρό μυαλό και σκέψη…

Το αποτέλεσμα της σκέψης μας είναι ότι ΔΕΝ στηρίζουμε οποιονδήποτε εμπλέκεται στην ιστορία αυτή ,ΟΠΟΙΟΣ και να είναι, ΟΠΩΣ και να λέγεται.
Τα πράγματα για εμάς εδώ στο ultras.gr είναι απλά και ξεκάθαρα.

Εμείς είμαστε οπαδοί, είμαστε τα παιδιά της κερκίδας που δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να είμαστε κοντά στην ομάδα μας και στην ερυθρόλευκη φανέλα.
Είμαστε αυτοί που χαλούν  τα λεφτά τους για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους,
Είμαστε αυτοί που μαλώνουμε με οικογένειες και αφεντικά για να βρεθούμε κοντά στην ομάδα μας.
Είμαστε αυτοί που βάζουμε την προσωπική μας ζωή σε δεύτερη μοίρα για να είμαστε κοντά στην ομάδα μας.
Είμαστε αυτοί  που μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή για να κρατάμε την σημαία του ΘΡΥΛΟΥ μας ψηλά μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα.
Είμαστε αυτοί που πέρα από την χαρά της νίκης και την προσωπική ικανοποίηση του να βρεθούμε κοντά στην ερυθρόλευκη δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα άλλο από το ποδόσφαιρο.

Oμως πέρα από οπαδοί είμαστε και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε μπεσαλήδες και αρσενικοί. Ως εκ τούτου μην περιμένετε να μας δείτε να κάνουμε κολοτούμπες στο συγκεκριμένο θέμα με τα στημένα ματς.

Ακούμε λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εμπλοκή του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο συγκεκριμένο θέμα.
Βλέπουμε ότι προβάλλονται ιδιαίτερα από κάποια ΜΜΕ οι συνομιλίες του προέδρου μας (άσχετα από το γεγονός ότι υπάρχουν  άλλοι διάλογοι με περισσότερο ζουμί).
Βλέπουμε όμως και άλλους διάλογους και στοιχεία που μία εμφανίζονται και την άλλη εξαφανίζονται ή κρύβονται κάτω κάτω στην δικογραφία!
Το παιχνίδι είναι μεγάλο και τα συμφέροντα πολλά…

Οφείλουμε λοιπόν να τονίσουμε και να πούμε μερικά πράγματα για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε
-    Κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι να αποδειχτεί
-    Στηρίζουμε τον πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  όσο δεν αποδεικνύεται η ενοχή του σε αυτά που του καταλογίζουν.

Eδώ ξεκαθαρίζουμε ότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π

Πράγμα που σημαίνει ότι προστατεύουμε και στηρίζουμε την ομάδα μας με όποιον τρόπο μπορούμε ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί ομαδικά.
Επαναλαμβάνουμε μην περιμένετε να μας δείτε να κάνουμε κολοτούμπες.
Ποτέ δεν κάναμε και πάντα τις αποφεύγαμε σαν ο διάολος το λιβάνι.

Είμαστε με το Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί είναι ο άνθρωπος που επενδύει αυτήν την στιγμή και έχει την τύχη της ομάδας μας στα χέρια του.
Το παραπάνω θα αλλάξει μόνο αν αποδειχτεί ότι εμπλέκεται στα στημένα ματς .

Το λέμε αυτό γιατί  εμείς έχουμε μάθει τις μάχες να τις κερδίζουμε μέσα στα γήπεδα και όχι έξω από αυτά.
Η ιστορία του Ολυμπιακού μας είναι πολύ μεγάλη και είμαστε περήφανοι για αυτήν.

Υ.γ Φυσικά και δεν είναι ανακοίνωση… Είναι η άποψη του Limanisiou πάνω στο θέμα και οι σκέψεις που έκανε με τους άλλους Limanisious στην προβλήτα 7 του λιμανιού.
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 11:49

Αηδία...

Επειδή όλοι στον ίδιο πλανήτη μένουμε και επειδή του υπογράφων δεν του αρέσει να σφυρίζει αδιάφορα όταν κάτι συμβαίνει γύρω του, ένα πράγμα θα πω μόνο για το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όλους τους παράγοντες και τα όργανα του Ελληνικού ποδόσφαιρου, που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα στημένα.

«Αηδία».


Είμαστε οπαδοί και ζητάμε να φύγουν όλα τα λαμόγια από την πιάτσα του ποδόσφαιρου και επειδή τα πράγματα δεν είναι απλά, περιμένουμε από την εισαγγελία να πράξει τα αυτονόητα και να τιμωρήσει με ότι προβλέπει ο νόμος και να διώξει από το ποδόσφαιρο, οποιονδήποτε άνθρωπο εμπλέκεται αποδεδειγμένα στα στημένα ματς, σε οποιαδήποτε θέση και αν ανήκει, ότι αξίωμα και να έχει.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…

1)    Το παραπάνω δεν είναι ανακοίνωση
2)    Fuck modern football
3)    Μιας και η μούντζα ξαναέγινε μόδα, η φωτογραφία αυτή είναι αφιερωμένη σε κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση με τα στημένα ματς. Μην την κοιτάτε, είναι όλη δική σας. Πάρτε την.!!!
«ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδα 1 από 3

Members

Forum latest