Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011 23:25

Καλαμάτα Θύρα 7

Written by
Η φλόγα άναψε όταν το 1994 μια ομάδα Καλαματιανών ξεκίνησε να πάει μαζί με την Θύρα 7 στο final 4 του μπάσκετ, που εκείνη τη χρονιά διεξαγόταν στο Τελ Αβίβ. Το ίδιο συνέβη και την επόμενη χρονιά στη Σαραγόσα και η ανάγκη για τη δημιουργία ενός συνδέσμου στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έμοιαζε πλέον παραπάνω από απαραίτητη. Η συσπείρωση ήταν μεγάλη και με τη βοήθεια κάποιων σεβαστών ατόμων από την επίσημη 7, ο σύνδεσμος ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996 σε κεντρικό σημείο στην οδό Αρτέμιδος. Εκεί παρέμεινε για πάνω από 10 χρόνια στα οποία οργανώθηκαν άπειρες εκδρομές και εκδηλώσεις. Παντού κοντά σε όλη την Ελλάδα και στα περισσότερα παιχνίδια του εξωτερικού, η Θύρα 7 Καλαμάτας έδινε πάντα το παρόν ! Αναμνήσεις μαγικές, χαρές αλλά και λύπες από εκδρομάρες όπως αυτές στο Ντέλε Άλπι ,στο Μονακό, στη Λυών, στο Λίβερπουλ, στη Βαλένθια αλλά και εγχώριες σε κάτι Χαριλάου, Τούμπες και άλλα πολλά ...χωράφια όπου παρά τις άθλιες συνθήκες δίναμε το παρόν για να έιμαστε κοντά στον Αυτοκράτορα όπως οφείλουν (αλλά και κάνουν) όλοι οι πιστοί Του. Επίσης αξέχαστη θα μας μείνει και η εκδρομή στο Μιλάνο για το F4 του πόλο και κάτι ταξίδια σε Ξάνθη, Καβάλα, Σέρρες που φάνηκαν σαν να κράτησαν αιώνες μιας και είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας, κάτι που βέβαια δεν μας απέτρεψε απ'το να παρευρεθούμε και μάλιστα με δικό μας πούλμαν λόγω της μεγάλης συμμετοχής σε κάποιες από αυτές..
Ο σύνδεσμος εδώ και 2 χρόνια βρίσκεται σε ισόγειο οίκημα σε κεντρικότατο σημείο της Καλαμάτας, με την παλιά ομάδα αλλά και νέο κόσμο να βρίσκεται εκεί οργανώνοντας πάντα το επόμενο βήμα. Αριθμεί περίπου 400 μέλη όχι μόνο από Καλαμάτα αλλά απ΄όλη τη Μεσσηνία της οποίας τον Ολυμπιακό λαό έχει συσπειρώση από την 1η μέρα που άνοιξε το 1996, μέχρι σήμερα. Καθ'όλο το διάστημα αυτό δεν έκλεισε ούτε μια μέρα, 15 χρόνια ενεργός, κρατάει τη σημαία ψηλά. Επειδή αναφερθήκαμε πιο πάνω σε 'άθλιες συνθήκες' θα θέλαμε να πούμε πως οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι για όλους και όπως πάντα οι προδότες του Ελληνικού έθνους (τους λένε και 'πολιτικούς' κάποιοι) προσπαθώντας να στρέψουν αλλού την κοινή γνώμη ώστε να κλέψουν άνετα ότι έχει απομείνει, πάνε να τα βάλουν με τους συνδέσμους οι οποίοι όλοι ξέρουμε πως κατά κύριο λόγο αποτελούνται από απλό κόσμο, μεσαίας και κάτω τάξης (Για συνδέσμους της 7 μιλάμε κυρίως..) ο οποίος με πολύ κόπο και θυσίες προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στα χρώματα που αγαπάει. Όπου φτωχός και η μοίρα του λέει ο λαός αλλά αυτό ΔΕΝ θα τους περάσει !
Επίσης καλούμε όλοι τον πρόεδρο με τον οποίο ελπίζουμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα να διατηρήσει τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα και να διεκδικήσει μαζί μας την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων μιας και πιστεύουμε ότι είναι παράνομη και αντι-συνταγματική. Αυτό που αγαπάμε και λατρεύουμε ΔΕΝ μπορεί να γίνεται μπίζνα και να εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικών, μπάτσων και λεφτάδων, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.
ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Επικοινωνία με τη Θύρα 7 Καλαμάτας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή περάστε απο Μπουλούκου 20 μετά τις 7 να σας κεράσουμε μια (ή και παραπάνω) μπύρες και να συζητήσουμε.
Ο νότος έιναι μαγικός !

To αφιέρωμα στο σύνδεσμο θα το βρείτε και στην εφημερίδα 'ΓΑΥΡΟΣ' την Παρασκευή.

Members

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση